2777
2789

منو شوهرم  تقریبا دو سال که ازدواج کردیم خونه و ماشین داریم خونمون هم بالا شهر حساب میشه تو شهر خودمون 

ولی تمام حقوق شوهرم می‌ره جای قسط وام.زندگیمون کم و بیش میگذره و تاحالا لنگ نبودیم ولی خیلی هم جوری نبوده که همیشه پول زیر دستمون باشه 

حالا شوهرم بهم پیشنهاد داده بریم طبقه بالا خونه مادرش یکسال زندگی کنیم خونه خودمون رو بدیم کرایه صدور بیست میلیون و ماهی پنج میلیون .میگه که کرایه رو به من میده و یه تیبا هم برای من میخره.به نظرتون یکسال برم اونجا ؟!

شوهرم منتظر جواب منه‌.خانم های که تجربه دارن بگن چیکار کنم 😶😶😶

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اگ خوبن برو اگ بدن نرو تو دوسال شناختیشون دیگ همه ک بد نیستن

مادر شوهر من ادمه خوبیه

ولی میبینم جاریم که اونجاست مستقل نیست

صبح میبینی میره بیدارش میکنه

یهو میره طبقه اونا 

خلاصه ارامشی که ادم داره تو خونه خودش نداره

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

واس یساله برو..خونه هم ک داری هروقت بخوای برمیگردی به خانوما اینجا گوش نده ماهی ۵ و یه تیبا و یسال زندگی فقط عالیه.اینجا یکی خودش ناسازگارع با خانوادع شوهر یکی کلا هردو مشکل دارن یکی مجبوووره زندگی کنه ولی شما خونتو داره مدت کمیم میخوای بمونی