2777
2789

سلام خانوما چطورین من میخوام وکس مرواریدی + دستگاه موم گرم کن بخرم  این وکسا واسه موهای زائد بدن خوب جواب میده؟؟؟؟و کدوم مارک دستگاه بهتره ؟ دستگاه پرووکس چطوره؟ دوستانی که تجربه دارن و استفاده کردن لطفا راهنماییم کنید عکسشم میزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بری لیزر ؟ من قبلا وکس میکردم اذیت میشدم ولی لیزر خیلی بهتره میخوام صورتمم برم لیزر چون ب ...

نه فعلا نمیتونم برم عزیزم در کل چطوره ارزش خرید داره؟ ژیلت که استفاده نمیکنم موم عربی میزدم ولی این بنظر راحت تره استفاده ش حالا تست نکردم نمیدونم 🤔

مرسی عزیزم برای بدن خوبن؟ اخه این دستگاه خیلیا گفتن خوب نیس واسه همین شک داشتم یه مارک دیگه بگیرم&nb ...

من که راضیم ازش فکر کنم حدود ۳ ساله دارمش

آره خوبه ولی درد داره من برای صورت استفاده میکنم 😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برای بدن هم تست کردین؟ خوب از ریشه درمیاره موهارو ؟😅

یه دفعه بدن کردم اینقدر درد داشت دیگه نکردم😂 در که میاره قشنگ ولی درد داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اوه از الان دردشو حس کردم 😂 البته موم میزنم همیشه فکر نکنم دردش از موم بیشتر باشه 

من با موبر میزنم درش برام سخته😄