2777
2789
عنوان

با این ادم رومخ چیکار کنمممم🥲

315 بازدید | 33 پست

دخترخالم میاد خونمون

میبینه از یچیزی دوتا خریدم 

میگه یکیش مال من😐 بعد دوتاشو میگیره دستش ارزیابی میکنه قشنگتره رو همونجا میزاره تو کیفش

یا مثلا اومده خونمون میبینه واسه تولد ابجی کوچیکم خرید کردم یه بسته ۵۰ تایی بادکنک گرفته بودم. همونجاگف برو بادکنکارو بیار من چنتاشو جدا کنم واسه دختر خودم. بدم میاد از اخلاقش وگرنه اونهمه بادکنک لازمم نشه شاید

میبینه دوتا لاک خریدم میگه پس یکیش مال من😐 همسایه ایم یسره خونمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو نیاز دارم.

حق داری از حرص جر خوردم.

این گشنه بازیا چیه مثه دوسته من پروعه باهاش لرخورد کن

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

از هرچی یکی بخر یا مخفی کن. خاست بگو ن اینو برادوستم خریدم ن گرون خریدم پولشم بده

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

من یه دختر خاله اینجوری داشتم همیشه میگفتم چقد اخلاقش بده دلم میخواست از دستش خلاص شم ولی الان که خلاص شدم دلم برا صمیمیتمون تنگ شده کاش بازم میومد چیزامو میبرد ولی من یکیو داشتم که از ته قلب باهاش دوست باشم 

بهش بگو نیاز دارم. حق داری از حرص جر خوردم. این گشنه بازیا چیه مثه دوسته من پروعه باهاش لرخورد کن

اخه یسری چیزارو من از قصد زیاد میخرم تو خونه بمونه. مثلا خودم وسواس دارم همیشه چنتا بسته نوار میگیرم زیاد باشه تو خونه یوقت کم نیاد. این دستم ببینه میگه عه خوبه زیاد خریدی منم میخواستم بخرم و نصفشو ورمیداره