2777
2789

۳۵هفتهه گف عرضیه دکترم گف احتمالش زیاده تااخر بچرخه ولی خیلی وقته عرضیه از ۲۵هفته اینا دکتر گف اگه اینطوری بمونه عملش سخته باید بفرستمت بیمارستان دولتی خیلی ترسیددددم

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه بچه طولی بکشه به حالت برعکس روی صندلی بشین شکمت به طرف تکیه گاه باشه 

به حالت گربه بشین یعنی روی چهار دست وپا کمرتو بالا پایین کن خیلی اروم 

ی حالتی هست   که انگار میخوای نپتون بکشی تو خونه حرکت کن 

الحمدلله رب العالمین ...
برای اینکه بچه طولی بکشه به حالت برعکس روی صندلی بشین شکمت به طرف تکیه گاه باشه  به حالت گر ...

اخه دهانه رحمم بازشده دکتر گف استراحت مطلق باش خودمم طبیعی نمیخوام سزارین میخوام از اول ولی دکتر گف عمل عرضی خیلی سخته

اخه دهانه رحمم بازشده دکتر گف استراحت مطلق باش خودمم طبیعی نمیخوام سزارین میخوام از اول ولی دکتر گف ...

اها اوکی پس نکن 

فرقی نداره عرضی یا طولی سزارین میشی 

نگران نباش فرقی نداره تو سزارین

الحمدلله رب العالمین ...
توکلت به خدا باشه قران بخون خرما بخور بادام بخور حلیم بخور صبور باشی دستت را بذار روی قلبت بگو الا ...

چشم عزیزم مرسی ازت