سلام خیلی خیلی چاق شدم.الان پسرم دو ساله است.تو یک سال اخیر خیلی وزن اضاف کردم. یه شوهر فوق العاده خوش هیکل دارم. اصلا خانوادگی چاق نمبشن .هیکل مادرشوهرم نهایت ارزوی منه. حالا با شوهرم عین مادر و پسر شدیم قشنگ معلومه که خیلی ناراحته.همش میخوایم بریم بیرون میگه لباس گشادتر نداری بپوشی امروز لباسهایی که تو بارداری میپوشیدم رو اوردم که بپوشم.ولی اندازه ام نبودن
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی...
آنچه در دستت بود،
امانتی پنهان بود که حراج شد،
آنچه نباید بگویی گفته شد،
فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند!
حرف، حرف ویران کردن دل است،
نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
رژیم بگیر بیا تاپیک ازاده رژیم کالری شماری با کرفس داره من تا حالا 4 کیلو کم کردم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
من خیلی تحقیق کردم همه بلا استثنا کم کردن من خودمن خیلی چاق شدم ولی این خیلی راحته باهاش گرفتم الان یکی از بچه ها سه کیلو کم کرد اززمان همین تاپیک یعنی 5روزه
من لینکشو ندارم الیس شما داری بزار میرم تو قسمت تناسب اندام میخونم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)