2777
2789

من جوش و جای جوش زیاد دادم سه چهار بار در هفته صابون میزنم خوبه و روشن میکنه پوستمو 

ولی همه میگن صابون برای پوست خوب نیس و نزنم بهتره ؟ واقعا صابون خوب نیس برای پوست؟ پس چی بزنم پوستم شدید چربه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صابون زیادیش خوب نیست 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

داری پوستتو داغون میکنی 

صابون و کلا شوینده های خیلی قوی پوست رو سریع داغون میکنن 

همیشه از شوینده ملایم مناسب پوستت استفاده کن 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

شوینده مناسب تونر حتما و بعدش هم سرم های ضدجو‌ش و ترمیم کننده

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
فوم شست و شو خوبه؟

باید ببینی دیگه 

مثلا من از شوینده سیمپل مناسب پوستم استفاده میکنم هم ملایم هس هم محصولات سیفی هستن بعدش هم تونر میزنم 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
باید ببینی دیگه  مثلا من از شوینده سیمپل مناسب پوستم استفاده میکنم هم ملایم هس هم محصولات سیفی ...

اهان ممنون .

از دیجی کالا بنطرت میشه بخرم ؟؟

برای امضات هم فاتحه خوندم 

روحشون قرین ارامش و رحمت