2777
2789
به حق علی خودت باردار بشی  دوره ی ما گفتن رهبر گفته رایگان فلان اول برید بهداشت محله  من ...

اره متاسفانه چندسال پیش هم ب ما گفتن ای وی اف رایگان شد ما انحام دادیم و قرارشد دولت پول را برگردونه ولی فقط درحد حرف بود ...😔 خدا خودش کمکمون کنه اینا که مرد نیستن روحرفشون بمونن....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی لعنت بشون خودم ۵سال باردار نشدم داروندارمو خرج دوا دکترمیکردم آخرسرم یکسال پیش دکتر نرفتم امام ...

میفهمم چی میگی خداروشکر حاجتت را گرفتی ....برای منم دعا کن

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
به هر بچه ۲۰ ملیون 😒 آخه ۲۰ ملیون الان دیگه وام محسوب میشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ی جوری میگن انگار شاهکار کردنه من ی بچه دارم آرزو خیلی ازچیزا تودلش مونده میگه مامان رستوران کجاست چیه البته موقعی ک کوچیک بود زیاد بردیمش توذهنش نمونده الان کی جرئت داره بره سمت رستوران و غیره

گلم میشه لطف کنید آدرس سایتشو بدید

توی نت زدم 

وام بانکی برای فرزند ۱۴۰۰ 

اومدش عزیز سایتش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به هر بچه ۲۰ ملیون 😒 آخه ۲۰ ملیون الان دیگه وام محسوب میشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چهار درصده خوبه دیگه برا ماها 😁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️