الان که حسابی تنهام،سال جدید و این همه مناسبت اومد و رفت اما یه نفر یه استیکر نفرستاد برام،یا نگفت ت ...
فقط باید رو اعتماد به نفست کار کنی،با ادمای جدید ارتباط بگیری،و اصلاااا اهمیت نده به این چیزا تلاش خودتو بکن فقط برای تغییر خودت و اینم در نظر بگیر که ادما اولین چیزی که جذبش میشن رفتار و ظاهره پس جفتشونو باید بهتر کنی مشکل از اونا نیست از ماهه که دور میشن ازمون ،نباید به کسی نیاز داشته باشی اصلا و بخاطر این چیزا ناامید شی،یه سری تجربیاته خودمه که جواب داده امیدوارم کمکت کنه✨
فقط باید رو اعتماد به نفست کار کنی،با ادمای جدید ارتباط بگیری،و اصلاااا اهمیت نده به این چیزا تلاش خ ...
ممنونم ازت،آره اعتماد به نفسم داغونه،چیکار کنم؟کتابی هست بتونه بهم کنه برا بالا بردن اعتماد به نفسم؟و اینکه بله بلد نیستم ارتباط بگیرم همش حس بدی دارم فکر میکنم الانه که بهم بی محلی کنن،خیلی حس بدیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم ازت،آره اعتماد به نفسم داغونه،چیکار کنم؟کتابی هست بتونه بهم کنه برا بالا بردن اعتماد به نفسم؟ ...
میدونم قشنگ درک میکنم،محدودیتی داری برای کلاس یا اینجور چیزای حضوری؟چون کتاب یا مشاوره انلاین تاثیری نداره،ولی برای اعتماد به نفس فقط باید مثبت فکر کنی و به خودت خیلی برسی چه ظاهری چه باطنی