2789
عنوان

حس میکنم خدا دوستم نداره

304 بازدید | 13 پست

هرکاری کردم به چشمش نیومدم 

انگار نه انگار که من هستم 

قلبم از درد سنگینی میکنه 

نمیدونم برای چی آفریده شدم 

الهی هیشکی مث من کم نیاره 

کو میگن خدا بین بنده هاش فرق نمیزاره 

چرا پس یه عده رو نازشو میکشه اما همون یه عده محبتاشو نمیبینن  

خیلی خستم و تنهام

از خودم بدم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این فکرو میکنم چن شبه دارم از ته قلبم صداش میکنم میگم صدامو میشنوی منو میبینیییی اخه منم بندتم خودت خلقم کردی چرا اینقد دارم عذاب میکشم چرااا مگه من چیکار کردم مگه گناه کردم مادرشدم جیگرم داره آتیش میگیره 

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
درد كشيده ها مقامشون و جاشون خيلي بالاتره و ذخيره اي پيش خدا دارن ك بقيه حسرتشو مي خورن اگر نگاه كن ...

که آخر‌ش کم بیاری و نا امید بشی 

ایمانتم از بین بره 

هر کسی ظرفیت نداره و تحملش تا یه حده

پس من برعکست فکر میکنم با اینکه خیلی گنهکارم و به خیلی از آرزوهام هم نرسیدم مطمینم که خدا خیلی خیلی دوستم داره و بهش اعتماد دارم، فکرت تلقین از سمت شیطانه گلم

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
کاش نمیزاشت به اینجا برسیم 

کاش کاش امشب دیگ ببینه مارو کاش صدامونو بشنوه من دیگ نمیتونم تحمل کنم بخاطر بچهام زندم فقط من هیچی کاش اشک و آه بچهاموببینه

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
کاش کاش امشب دیگ ببینه مارو کاش صدامونو بشنوه من دیگ نمیتونم تحمل کنم بخاطر بچهام زندم فقط من هیچی ک ...

من که پیش خدا عددی نیستم 

با همین دلشکسته دعات میکنم خریدارت بشه و دعاهاتو اجابت کنه 

من که پیش خدا عددی نیستم  با همین دلشکسته دعات میکنم خریدارت بشه و دعاهاتو اجابت کنه

این چه حرفیه عزیزم مطمئنم خدا مستجاب میکنه منم دعات میکنم با قلب خورد شدم با جیگر آتیش گرفتم من یه مادرم خدا رو قسم میدم به آبروی خانم فاطمه زهرا حاجت روا بشی هرچی تودلته بهش برسی