2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۵ سالشه کلاس  I math و انگلیسی میبرمش

باش شما انگلیسی بلدی!

خب بگو معنیشو بقیه ک نمی دونن !!!

بجای math چی میشد بگی هوش  ریاضی‌.. میدونم اسم کلاسش اینه ولی خب یه توضیح بده بنده خدا از کجا باید بدونه

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
دختر منم زبان دخترم رفت انشاالله این ترمم میبرم I math چیه؟

هوش ریاضیه عزیزم

اینا فقط بلدن بگن وایییی ما انگلیسی بلدیم😑😅😂

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
پیش ۱ باید بره ولی چون نی نی دوم مهر دنیا میاد احتمال زیاد نزارمش🥴

اها پس نیمه دومه . دختر من اخر شهریور پیش ۲ باید بره ولی دوس ندارم برم حس میکنم کوچولوعه زوده. سخت نبود با یه بچه حاملگی؟

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨
والا پسر من پنج ماهشه تنها برنامه نزدیکی ک بزاش دارم اینه از اواسط ماه غذا خورش کنم 😅

و پسر منم ۲۱ ماهشه اینکه بتونم از پوشک بگیرم😄 ولی انقد برام سخته چون وسواس هم دارم

اها پس نیمه دومه . دختر من اخر شهریور پیش ۲ باید بره ولی دوس ندارم برم حس میکنم کوچولوعه زوده. سخت ن ...

نه بخاطر کرونا دیر هم شد 😔

من دخترم از ۱۸ ماه کلاس میره کلاس بزارش مهد انقد بنظرم واجب نیست

البته پیش دو بنظرم واجبه بزارش😁

الان استعداد یابی نمیشه و اینکه باید رو همه مهارت‌ها کار کرد تا استعداد کشف بشه 

من 23 سالمه هنوز نمیدونم تو چی استعداد دارم😕

هر کلاسی رفتم کوتاه مدت بوده

برای استعداد یابی باید رو چه مهارت هایی کار کرد؟من میخوام تازه شروع کنم