2777
2789
عنوان

شب قدر

114 بازدید | 19 پست

میشه خواهش کنم  ازتون ملتمسانه میخام تواین شب قدر از حضرت علی بخاین به حاجت قلبیم برسم اگه مصلحت هست 🖤😔هرکی  تونست ی صلوات بخونه لایکم کنه منم دعاش میکنم شاید خدا دعاهای دسته جمعیو بیشتر قبول کنه 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

چشم

مهربونا لطفا لطفا دعا کنید خدا سلامتیمو برگردونه و بشم همون دختر قبلی🙏🏻🙏🏻😔😔😔 تازگیا داروهام رو شروع کردم لطفاااااا دعا کنید اثر کنن و حالم خوب بشه 🙏🏻🙏🏻

و تو امتحاناتم م موفق بشم 🥺🥺🥺

این ترم برام خیلییییییی سرنوشت سازه🙏🏻🙏🏻😔😔

لطفاااااا برای این دوحاجت من هم دعا کنید.خواهرم باشید امشب🙏🏻❤️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌸

عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنِ ابْنِ سِنَانٍ عَنْ عَنْبَسَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ تَخَوَّفَ مِنْ بَلَاءٍ يُصِيبُهُ فَتَقَدَّمَ فِيهِ بِالدُّعَاءِ لَمْ يُرِهِ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ ذَلِكَ الْبَلَاءَ أَبَداً.

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن حرم امام حسین علیه السلام از راه دور بدون کد ۱۶۴۰ و حرم امام رضا علیه السلام از راه دور ۰۵۱۴ ...

وای دورت بگردم مرسی میتونم با حرم بحرفم  تو دلم 

تو رو امام حسین برام دعا کن

قسم میدم بحق فرق شکسته حضرت علی تو این شب هرخواسته قلبی داری بهش برسی و لزته قلبت بخندی توام بخا اگه صلاحمه زندگیم درستش شه و برگردم سر زندگیم 🖤😔

منم دعات میکنم توروخدا منم دعا کنید 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

صلوات فرستادم براتون لطفاً دعا کنید منم مادر شم ،😭😭😭😭😭😭😭😭 ذخیره تخمدانم تموم شد،😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....