2777
2789
عنوان

وقتی میریدمهمونی بچتون پی پی میکنه

384 بازدید | 42 پست

خونه خودمون پوشک پسرم عوض میکنم توی روشویی دستشویی میشورم میخوام برم یه روزمهمونی میترسم میزبان روی روشوییش حساس باشه اخه بچه ندارن چی کارکنم به نظرتون

آیی! اصلا تو روشویی نشور خواهشاً هرکس باشه بدش میاد ،دستشویی هست دیگه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ازش بپرس کجا بشورم بچمو

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

روشویی؟😐😐😐😐چرا روشویی خب توی خود دست شویی بشوووور

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

تو دستشویی بشور .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!