2777
2789
ازمون ۱۴۰۰فعلا برگزار نشده.. پارسال برای سال ۹۹بودبرگزار شد.. فعلا که بین کانون و مرکز اختلاف.. معلو ...

شاید سهمیه ای چیزی داره هااا من دختر خالم ۳ساله شرکت میکنه قبول نمیشه خواهرمم یه ساله داره میخونه کلیم خرجش کردیم دیگ نمیدونم قبول میشه نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونستم ۵۰درصدش واسه سهمیه ای هاس مگه اونا جدا نیستن سهمیه ای ها جدا بقیه هم جدا مثل کنکور که و ...

ببین مثلا مرکز وکلا میزنه پذیرش امسال ۱۰۰ نفر از این بعد میگن ۷۰ نفر سهمیه آزادن (بدون سهمیه ) ۳۰ نفر سهمیه دارا

عزیزم یه خوهر و برادر تو فامیل ما بدون هیچ سهمیه ای ثبول شدن  بعدش ظزفیتا فقط ۳۰ درصدش سهمیه س ...

الهی که قبول بشین من ترسم از اینه که دختر خالم ۳ساله شرکت میکنه قبول نمیشه میترسم خواهرمم مث اون بشه😭

الهی که قبول بشین من ترسم از اینه که دختر خالم ۳ساله شرکت میکنه قبول نمیشه میترسم خواهرمم مث اون بشه ...

مرسی عزیزم

منم دو ساله دارم ازمون میدم البته نخوندم 

اینم بگم ازمون سختیه بستگی ب ادمشم داره باید تلاش کنه 

الان این پسره تو فامیلمون بعد ۷ سال قبول شد 

و خواهرش بعد ۶ سال قبول شد 

ولی مطمئن باش اگ خیلی خوب بخونه قبول میشه بگو خودشو نبازه ربطی نداره فقط ب هدفش فک کنه 

جدییییی چه خوب یعنی قبلش نخونده بود

نه عزیزم ده سال از درس ها دور بوده.. فقط کافیه که بخوای شک نکن با تلاش حتما قبول میشی.. خانم های متاهل که باوجود چند فرزند میخونن قبول میشن یکی از همین خانمها مشاور بنده هست رتبه ۱۱کانون شده بود

موفق باشی دعا میکنم امسال قبول بشین💚

ممنون گلم 

ایشالا خواهرتم قبول میشه🌷 فقط تو ذوقش نزنین ک هزینع میکنی و الان سال چندمه نتونستی و اینا ، تا میتونین تشویقش کنین ، شک نداشته باش قبول میشع 

مرسی💚 نه کاریش نداریم من خودم همش نگرانم😢😔

جلو خودش فقط بگو مطمئنم قبول میشی خودتو نگران نشون نده چون من خودم خانوادم ک نگرانن استرسی میشم و میگم مبادا شرمنده شم ، خیلی خوبه عزیزم ک انقدر ب فکر خواهرتی 🌷