2777
2789

جشن فارغ التحصیلی دختر خالمه . 

برای مامانم میخوام ایده بدین که چی بخره . 

۳۷ سالشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجلسی

قرار نیست لباس مجلسی بپوشن ‌ چون مامانم با مدیر دوست صمیمی هست میخواد تیپش عالی باشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

عزیزم کفش پاشنه بلند بپوش با بهترین مانتو مجلسیت ، و سعی کن شلوار و شالت با هم ست باشه و مانتوت تک کیفت میتونه ترکیبی باشه یا با شال و شلوارت ست

مثلا یه شلوار توسی روشن و شال فیلی رنگ یا توسی روشن

و مانتو مجلسی بلند مشکی با کفش کفش پاشنه بلند مشکی کیفتم توی این طیف ها ، مثالش بود هر رنگی دوست داری بپوش

من تقریبا همسن مادرتونم خودم باشم کت و شلوار میپوشم بعدش هی قربون دخترم میرم که بفکر تیپم بوده😍👧😁

💋💋💋❤