2777
2789
عنوان

شوهرتون چه خوبیای بهتون میکنن

134 بازدید | 12 پست

که حالتون با اون خوبیهاش بهتر میشه

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط ساکت باشه کافیه بدی نکنه خوبیشو نخواستم

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
ظرفشویی پر ظرف میشه  میشوره😁😁

خوشبحالت شوهرم یه بارم ظرف نشسته چی میگی بهش که میشوره‌؟😁

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

به شدت دست و دلبازه، اهل مهمونی و برنامه و تفریحه، دلم که میگیره می‌بردم تفریح کنیم حتی شده دوتایی. کار خونه انجام میده، تقریبا همیشه همه خرج ها با اونه، ازم زیاد تعریف می‌کنه

زیاد ه ولی هرموقع عصبی میشم یا تلخ میشم باهاش جای اینکه اونم عصبی بشع انقدر مسخره بازی در میاره ک خندم بگیره و آشتی کنم یا یادم بره عصبیم

این رفتارش خیلی خوبه چون حس میکنم اونم اگه تلخی کنه شاید چندروز قهر کنیم 

دیه خواهر مونده ب مردش الان بابام تاحالا ظرف نشسته ولی شوهرم بعضی وقتا میشوره

قدرشو بدون ..منم دارم روش کار میکنم ظرفشویی بخره😁😂

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

اون واقعا منو شریک زندگی خودش میبینه برا زایمانم وقتی میگفتن بچه اینطوره یا اونطوره اصلا برا ش مهم نبود فقط حال منو میپرسید یا پریودیم اذیت که میشم خیلی باهام راه میاد پابه پای من داره بچه داری میکنه هروقت هرچیوازش بخام درحد وسعش برام میخره کم میگه دوستت دارم اما میگه ازکارهام متوجه شو که چقدر میخامت