2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودم، با این که ساختمان آسانسور نداره اومدم طبقه سوم،واقعا صدای در آزار دهنده بود،ضمن این که طبقه پایین خالی بود واقعا زمستان نسبت به این جا سردتر بود

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ما اولیم زیرمون پارکینگه زمین سرامیک

سرده نسبت ب طبقات بالا

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

گرمایش از کف و اینا چرت

تونه ما هم گرمایش از کف خالا چند جا لوله ها از زیر رفته ن کل خونه

طبقه اول سرد

طبقه اول صدای پمپ اب تا صبح روانیت میکن

طبقه اول صدای ریموت پارکینگ و باز و بسته شدنش داغونت میکن

من هم همکف و هم طبقه ی اول و دوم تجربه دارم. 

من طبقه ی اول که روی پارکینگ بوده زندگی کردم البته گرمایش از کف نداشت ولی خیلی دیر گرم میشد و کفش خیلی سرد بود. با اینکه طبقه ی اول بالای پارکینگ بودیم، کلی خونه نم و رطوبت داشت 

اومدم بگم سخت گرم میشه که گفتی گرمایش از کف،مشکلی نداره فقط ممکنه صدای باز و بسته شدن در حیاط اذیتتو ...

برا ما گرمایش از کف طبقه ۳ والا زیاد گرم نیست ک کف خونه چند جا فقط لوله رد شده گرم

من هم همکف و هم طبقه ی اول و دوم تجربه دارم.  من طبقه ی اول که روی پارکینگ بوده زندگی کردم الب ...

از همه بدتر طبقه ی همکفه، که رطوبت داغون میکنه آدمو مخصوصا وقتی شمال زندگی کنی. بخدا رختخوابهام همه نم گرفتن، بس که رطوبت داره، همکف خیلی بد، هر چی جک و جونوره نیان تو خونه😩😩