2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیفتاده سرچی ولی مقصر شمانیستی

ببخشین گلم آخرین سوالم اینه:

گفتی احتمال اینکه باهاش ازدواج کنم ۸۰ درصده 

به جز این خاستگار دیگم دارم؟؟؟؟

به این جواب میدم یا یکی دیگه؟؟

خیلی ممنونم ازت❤❤😍😍😍

میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
ببخشین گلم آخرین سوالم اینه: گفتی احتمال اینکه باهاش ازدواج کنم ۸۰ درصده  به جز این خاستگار د ...

خواستگاردوباره داره نیمه ی دوم سال به این خواستگاره جواب مثبت بدی خیلی خوبه

خواستگاردوباره داره نیمه ی دوم سال به این خواستگاره جواب مثبت بدی خیلی خوبه

ببخشین حقیقتن من نفهمیدم ...

یعنی به اینی که دوسش دارم جواب + بدم یا به اونی که قراره در آینده بیاد؟

اینی که دوسش دارم اثن بهم گفت حسی بهت نداشتم و ندارم و نخواهم داشت 

اثن خواستگاری نیومده😅

میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
ببخشین حقیقتن من نفهمیدم ... یعنی به اینی که دوسش دارم جواب + بدم یا به اونی که قراره در آینده بیاد ...

ببین میگم نیمه ی دوم سال یعنی از مهرماه به بعد یه خواستگارداری برات افتاده که اگه بهش جواب مثبت بدی خیلی برات خوب افتاده 

ببین میگم نیمه ی دوم سال یعنی از مهرماه به بعد یه خواستگارداری برات افتاده که اگه بهش جواب مثبت بدی ...

^_^ آهااااااا

اگه صبر کنم اونی که دوسش دارم به خواستگاریم نمیاد؟

😥🤔

^_^ آهااااااا اگه صبر کنم اونی که دوسش دارم به خواستگاریم نمیاد؟ 😥🤔

این آقاهم که میگی دوستش داری یه علاقه ای بهت داره بااینکه میگی این حرف هاهم بهت زده 

امابه نظرم منتظرش نباش چون اگرهم باهاش ازدواج کنی خیلی درگیری دارین اما بااون یکی که گفتم میاد خوشبختی زیادی افتاده

خواهش میکنم اینم پیج کاریمه اگه دوس داشتی فالوش کن fall.lili2

باشه گلم 

یه سوال دیگه هم داشتم ..من سالهاست یکیو دوست دارم یکطرفه..میخواستم ببینم ایا اون هیچ حسی بهم داره؟ بمن فکر میکنه؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
این آقاهم که میگی دوستش داری یه علاقه ای بهت داره بااینکه میگی این حرف هاهم بهت زده  امابه نظر ...

مررسی واقعا❤😍❤😍

من فقط میخوام ببینم اونی که الان دوسش دارم میاد خواستگاری یا نه؟

بیاد خواستگاری منم ردش کنم😅

باشه گلم  یه سوال دیگه هم داشتم ..من سالهاست یکیو دوست دارم یکطرفه..میخواستم ببینم ایا اون هیچ ...

میشه درخواستمو قبول کنی؟؟؟