haniso مدیر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 85 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 66 پست کسی سوال داره با قهوه جوابشوبدم!؟ 1401/02/02 | 17:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورa عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3282 خواهش میکنم اینم پیج کاریمه اگه دوس داشتی فالوش کنfal.lili2 باشه چشمپروفایلت عکس گله؟ ❤🤍❤
haniso مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 85 ببخشید گلم سر چی دعوا میکنیم من شروع میکنم یا اون 😥 نیفتاده سرچی ولی مقصر شمانیستی
منبنینیمیممیمیم عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3284 نیفتاده سرچی ولی مقصر شمانیستی ببخشین گلم آخرین سوالم اینه:گفتی احتمال اینکه باهاش ازدواج کنم ۸۰ درصده به جز این خاستگار دیگم دارم؟؟؟؟به این جواب میدم یا یکی دیگه؟؟خیلی ممنونم ازت❤❤😍😍😍 میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
haniso مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 85 ببخشین گلم آخرین سوالم اینه: گفتی احتمال اینکه باهاش ازدواج کنم ۸۰ درصده به جز این خاستگار د ... خواستگاردوباره داره نیمه ی دوم سال به این خواستگاره جواب مثبت بدی خیلی خوبه
منبنینیمیممیمیم عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3284 خواستگاردوباره داره نیمه ی دوم سال به این خواستگاره جواب مثبت بدی خیلی خوبه ببخشین حقیقتن من نفهمیدم ...یعنی به اینی که دوسش دارم جواب + بدم یا به اونی که قراره در آینده بیاد؟اینی که دوسش دارم اثن بهم گفت حسی بهت نداشتم و ندارم و نخواهم داشت اثن خواستگاری نیومده😅 میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
nazgol1998 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16785 بله یکم دست نگه دار اها مرسی عزیزم 💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
haniso مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 85 ببخشین حقیقتن من نفهمیدم ... یعنی به اینی که دوسش دارم جواب + بدم یا به اونی که قراره در آینده بیاد ... ببین میگم نیمه ی دوم سال یعنی از مهرماه به بعد یه خواستگارداری برات افتاده که اگه بهش جواب مثبت بدی خیلی برات خوب افتاده
haniso مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 85 اها مرسی عزیزم خواهش میکنم اینم پیج کاریمه اگه دوس داشتی فالوش کن fall.lili2
منبنینیمیممیمیم عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3284 ببین میگم نیمه ی دوم سال یعنی از مهرماه به بعد یه خواستگارداری برات افتاده که اگه بهش جواب مثبت بدی ... ^_^ آهااااااااگه صبر کنم اونی که دوسش دارم به خواستگاریم نمیاد؟😥🤔 میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
haniso مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 85 ^_^ آهااااااا اگه صبر کنم اونی که دوسش دارم به خواستگاریم نمیاد؟ 😥🤔 این آقاهم که میگی دوستش داری یه علاقه ای بهت داره بااینکه میگی این حرف هاهم بهت زده امابه نظرم منتظرش نباش چون اگرهم باهاش ازدواج کنی خیلی درگیری دارین اما بااون یکی که گفتم میاد خوشبختی زیادی افتاده
nazgol1998 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16785 خواهش میکنم اینم پیج کاریمه اگه دوس داشتی فالوش کن fall.lili2 باشه گلم یه سوال دیگه هم داشتم ..من سالهاست یکیو دوست دارم یکطرفه..میخواستم ببینم ایا اون هیچ حسی بهم داره؟ بمن فکر میکنه؟ 💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
منبنینیمیممیمیم عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3284 این آقاهم که میگی دوستش داری یه علاقه ای بهت داره بااینکه میگی این حرف هاهم بهت زده امابه نظر ... مررسی واقعا❤😍❤😍من فقط میخوام ببینم اونی که الان دوسش دارم میاد خواستگاری یا نه؟بیاد خواستگاری منم ردش کنم😅 میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
منبنینیمیممیمیم عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3284 باشه گلم یه سوال دیگه هم داشتم ..من سالهاست یکیو دوست دارم یکطرفه..میخواستم ببینم ایا اون هیچ ... میشه درخواستمو قبول کنی؟؟؟ میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊