2777
2789

دم در پادگان هست و بعد بره😭نگفت 

باهام چت میکرد اما نگفت که دم در پادگانه فداش بشم😭

۴۳ روز دیگه اموزشیش تموم من چکار کنم منی که ۲۴ ساعت با نامزدم بودم الان ۴۳ روز بدون گوشی من دق میکنم دق میکنم توروخدا یه چیز بگین دلم اروم شه😭

گفتم گوشی ساده بخر یواشکی ببر رفت خرید اما منصرف شد که ببره😭 دلم خونه خون😭حال منو ممکنه خیلی ها نتونن درک کنن😭

۳ روز دیگه هم امتحان خیلی مهمی دارم به نظرم دوریش تاثیر بدی هم رو درسام میزاره😭توروخدا یه چیز بگین اروم شم 

۲۳ سالشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفمهت🥺🥲

دلتنگی خیلی بده😭ربع ساعته رفته اما انگار سال پیش رفته

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

پاشو خودت جمع کن دختر😅 به سلامتی رفته به سلامتی هم برمیگرده 

خفه شدن و قلب درد گرفتن و اینا که نداره

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

میدونی اسی یاد خودم افتادم دقیقا توی موقعیت تو بودم اون شب تا صبح گریه کردم فرداشم امتحان مهمی داشتم ولی میدونی آخر آموزشی‌ بهم زنگ زد گفت سوپرایز برات دارم... خدمت سربازیش توی شهر خودمون افتاده بود

پاشو خودت جمع کن دختر😅 به سلامتی رفته به سلامتی هم برمیگرده  خفه شدن و قلب درد گرفتن و اینا ک ...

پس مادرایی که بچشونو فرستادن جبهه چ دلی داشتن؟!

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

خیلی وابسته ای 

و این ویژگی آدما رو خیلی ضعیف می کنه. خودتو کنترل کن و به خودت زمان بده تا عادت کنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷