2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟

630 بازدید | 46 پست

سلام به همگی عبادات و روزه هاتون قبول.دوستان شما اگه با کسی که ارتباط داشتین بدون هیچ بحث و دعوایی قبلی  نزدیک 10 روز هیچ خبر یا تماسی از طرف نداشته باشین شما بودین بهش زنگ می‌زدین؟؟؟که چیشده

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره ارتباطتتون چطور بوده! اگر صمیمی باشه مثلا طرف رله یا نامزده طبیعیه نباید بزاره ده روز بیخبر باشی چ برسه که بخوای منتظر تماس باشی یاخودت زنگ بزنی

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

هرگز نمیزدم خودمو کوچیک نمیکردم.اگ یروزیم زنگ میزد برنمیداشتم .توپیام باسند بهم بگ دلیل غیبتشو

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
بستگی داره ارتباطتتون چطور بوده! اگر صمیمی باشه مثلا طرف رله یا نامزده طبیعیه نباید بزاره ده روز بیخ ...

رابطه مون صمیمی بود منم دقیقا بخاطر همین دقیقا زنگ نزدم چون میگم اگه هرچقدر هم سرش شلوغ یا گرفتاری پیش اومده دیگه یه پیام چقدر مگه وقت میگیره 

اره. شاید اتفاقی براش افتاده باشه 

خب هرچی شده باشه یعنی یه دقیقه نمیتونسته خبر بده نمی‌دونم از یه طرف واقعا غرور هم اجازه نمیده که زنگ بزنم 

خب هرچی شده باشه یعنی یه دقیقه نمیتونسته خبر بده نمی‌دونم از یه طرف واقعا غرور هم اجازه نمیده که زنگ ...

نه انقدر اتفاقای بد هست که آدم خودشم یادش میره چه برسه به رل و مل

قربون بودنت برم پسرم... 
هرگز نمیزدم خودمو کوچیک نمیکردم.اگ یروزیم زنگ میزد برنمیداشتم .توپیام باسند بهم بگ دلیل غیبتشو

منم دقیقا میگم اگه مهم بودم بالاخره حداقل یه تک زنگ میزد منم اصلا غرورم اجاره نمی‌ده که حتی بخوام راجب غیبتش سوال کنم 

رابطه مون صمیمی بود منم دقیقا بخاطر همین دقیقا زنگ نزدم چون میگم اگه هرچقدر هم سرش شلوغ یا گرفتاری پ ...

دوس پسرته؟یا کراشته؟!یه پیام بده بگو خوابتو دیدم خیلی پریشون بودی وخیره بهم نگاه میکردی ،نگران شدم گفتم پیام بدم خبری بگیرم تو که ازت خبری نیست 

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚