دختر من دنیا اومد قدش ۴۷بود و فقططط همون اول زیر نمودارش بود از ۱۸ ماهگی هنیشههههه از صدک اخر هم بالاتر بود😐الانم که ۷سالشه پنج شش سانت حداقلللل از همسناش بلندتره...۱۳۰هست قدش
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرم چهار سالشه و نمودارشدش روی خط قرمز هست . می خوام ببینم میتونم یکی دوتا خط ببرمش بالاتر؟
فقطططط راهش خوردن لبنیات...مغز...ورزش هست....دختر من از دوسالگی روزی چهارلیوان شیر میخورد و هرشب تو پارک رو ترامپولین بود....قدش چنده؟پسرم سه سال و چهار ماهشه قدش ۹۸ هس😔وروجک اینقدر تنبله که اصلا اهل ورزش نیس کوتاه مونده
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
وااای راس کیگی...ترامپولین واقعا خوبه و شیر.کاش منم میتونستم ترامپولین ببرمش،الان نمیشه.پسر منم چهار ...
چرا نمیشه ببرید؟اگه ترامپولین نمیبربد زیر مبل پتو پهن کنبد بگید هی از رو مبل بپره پایین..کلا ورجه ورجه بلندش میکنه.پسر من شیر خوب میخوره روزی سه لیوان شیر گرم با عسل...اما ورزش اهلش نیس...تا یکم راه میره میگه خسته شدم...با همین قد نمیکشه...وزنش چنده؟
پسرم تنبل هم نیست بسته زبون خیلی میبرمش اینور اونور پیاده روی.میگم چه ساعتایی بهششیر میدین،باعث یبوس ...
شیرگرم میخوره...نه یبوست نمیشه روز درمیون شکمش کار میکنه...ی بار ساعت ده که بیدار میشه ی بار ساعتای دوازده یک یک بار هم ساعت پنج که از خواب عصر بیدار میشه...خودش معمولا میگه بده...گاهی شده سرگرم بوده هوس شیر نکرده ندادم....اما کلا شیر خیلی دوس داره...و اینکه بچه های من کشک و ماست هم خیلیییییییی میخورن