2777
2789

سلام مامانا،

تجربه داشتین؟منظورم اینه که بچه بالا دو سال باشه و بدون هورمون رشد،و فقط با مکمل و تغذیه و ورزش و ....

از نمودار خودش بالاتر رفتته باشه مثلا از نمودار پایین بره رو بالاتری؟و قدش بلندتر بشه

دختر من دنیا اومد قدش ۴۷بود و فقططط همون اول زیر نمودارش بود از ۱۸ ماهگی هنیشههههه از صدک اخر هم بالاتر بود😐الانم که ۷سالشه پنج شش سانت حداقلللل از همسناش بلندتره...۱۳۰هست قدش

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم چهار سالشه و نمودارشدش  روی خط قرمز هست . می خوام ببینم میتونم یکی دوتا خط ببرمش بالاتر؟

فقطططط راهش خوردن لبنیات...مغز...ورزش هست....دختر من از دوسالگی روزی چهارلیوان شیر میخورد و هرشب تو پارک رو ترامپولین بود....قدش چنده؟پسرم سه سال و چهار ماهشه قدش ۹۸ هس😔وروجک اینقدر تنبله که اصلا اهل ورزش نیس کوتاه مونده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بردمش دکتر غدد که تعجب کرد، و با توجه به قد خودمون ،گفت کوتاهه.

فعلا براش آزمایش نوشته.

قبل از دوسالگی رشدش بد بوده و افتاده رو خط قرمز.

بعد از دو سال داره با همین خط بالا میره

بله بچه دوساله خودش تغریبا ۸۵ سانته تا ۲۰ سالگی قد میکشه هنوز وارد خردسالی . کودکی . بلوغ. و نوجو ...

ممنون از پاسخگوییت.میدونم اما منظورم جابه جا شدن رو نمودارهاست،و گرنه که رشد میکنه

فقطططط راهش خوردن لبنیات...مغز...ورزش هست....دختر من از دوسالگی روزی چهارلیوان شیر میخورد و هرشب تو ...

وااای راس کیگی...ترامپولین واقعا خوبه و شیر.کاش منم میتونستم ترامپولین ببرمش،الان نمیشه.پسر منم چهار سالو دوماهشه ۹۷

فقطططط راهش خوردن لبنیات...مغز...ورزش هست....دختر من از دوسالگی روزی چهارلیوان شیر میخورد و هرشب تو ...

پسرم تنبل هم نیست بسته زبون خیلی میبرمش اینور اونور پیاده روی.میگم چه ساعتایی بهششیر میدین،باعث یبوست نمیشه اینقده شیر؟

وااای راس کیگی...ترامپولین واقعا خوبه و شیر.کاش منم میتونستم ترامپولین ببرمش،الان نمیشه.پسر منم چهار ...

چرا نمیشه ببرید؟اگه ترامپولین نمیبربد زیر مبل پتو پهن کنبد بگید هی از رو مبل بپره پایین..کلا ورجه ورجه بلندش میکنه.پسر من شیر خوب میخوره روزی سه لیوان شیر گرم با عسل...اما ورزش اهلش نیس...تا یکم راه میره میگه خسته شدم...با همین قد نمیکشه‌...وزنش چنده؟

چرا نمیشه ببرید؟اگه ترامپولین نمیبربد زیر مبل پتو پهن کنبد بگید هی از رو مبل بپره پایین..کلا ورجه ور ...

وزنش ۱۵/۲۰۰

چون تو شهرمون نیست.قبلا یکی بود برا کرونا بستن هنوزم نیاوردن،....خیلی ناراحتم

با این وضع اخرش احتمالا ۱۶۵ بشه قدش

پسرم تنبل هم نیست بسته زبون خیلی میبرمش اینور اونور پیاده روی.میگم چه ساعتایی بهششیر میدین،باعث یبوس ...

شیرگرم میخوره...نه یبوست نمیشه روز درمیون شکمش کار میکنه...ی بار ساعت ده که بیدار میشه ی بار ساعتای دوازده یک یک بار هم ساعت پنج که از خواب عصر بیدار میشه...خودش معمولا میگه بده...گاهی شده سرگرم بوده هوس شیر نکرده ندادم....اما کلا شیر خیلی دوس داره...و اینکه بچه های من کشک و ماست هم خیلیییییییی میخورن