2777
2789

برای کسایی که منتظر بچن این کار جواب میده منم جواب گرفتم ایه 49و50سوره شوری رو در یکی از شبهای قدر روی کاغذ بنویسید به همراه اسم زوجین و با یه مقدار پول(هرچقدر ک شدمهم نیست)به عنوان صدقه بذارید لای قران همون صفحه ای که این ایه ها هست..

این کار رو با اطمینان و نیت قلبی انجام بدید انشالله تا شب قدر سال دیک حاجت روا میشید...

(من خودم باردار نمیشدم،پارسال شب قدر انجام دادم و الان خداروشکر یماه دیگه پسرم بدنیا میاد انشالله♥

انشالله شما هم انجام بدید..یا اگه کسی رو میشناسید در انتظار بچه اس ،صداش بزنید و بیاد انجام بده ک فرصت شبهای قدرو از دست نده(فرق نداره کدوم شبش..شب۱۹ک گذشت..یا فردا شب یا ۲۳ام انجام بدید..صد درصددددد نتیجه میگیرید...منتهی تا شب قدر سال دیگ شاید طول بکشه...شایدم زودتر ولی ماه رمصون سال دیگ صد در صد باردارمیشیدانشالله و منم دعا کنید.

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

🌺

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که پربازدید بشه و بقیه چشم انتظار بتونن ببینن انشالله

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
نمیشه واسه یه حاجت دیگه این کارو کرد؟

نمیدونم عزیزم من واسه بچه شنیده بودمو خداروشکر نتیجه گرفتم