2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا هایپر شدی رژیم پر پروتئین داری؟ باید سفیده تخم مرغ دوغ گازدار سینه مرغ خیارشور زیاد بخوری

دکتر همون روز پانکچر گفت هایپر نشدی . وبرای یکشنبه وقت انقال داد. تخمکامم خیلی زیاد نبود ۱۱ تا بود.ممکنه هاپر شده باشم ؟ 

دکتر همون روز پانکچر گفت هایپر نشدی . وبرای یکشنبه وقت انقال داد. تخمکامم خیلی زیاد نبود ۱۱ تا بود.م ...

بله منم ۱۲ تا داشتم و هایپر بودم. حتما دوغ شور و سفیده تخم مرغ بخور. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر همون روز پانکچر گفت هایپر نشدی . وبرای یکشنبه وقت انقال داد. تخمکامم خیلی زیاد نبود ۱۱ تا بود.م ...

بالاخره تخمدانا تحریک شدن و اندازشون بزرگ شده حالا انشالله یکشنبه که رفتی واسه انتقال بگو معدت درد میکنه تا سونوگرافی کنه اونوقت مشخص میشه

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
بله منم ۱۲ تا داشتم و هایپر بودم. حتما دوغ شور و سفیده تخم مرغ بخور. 

شما همون ماه انتقال دادین؟ یعنی یپس فردا متوجه نمیشه من هیپر شدم؟ و انتقال رو انجام میده؟ .شما چه علائمی داشتید؟ 

شما همون ماه انتقال دادین؟ یعنی یپس فردا متوجه نمیشه من هیپر شدم؟ و انتقال رو انجام میده؟ .شما چه عل ...

نه عزیزم من انتقال ندادم همون ماه. بعضی جاها سونو میکنن شما حتما قبلش به دکترت بگو که درد داری تا سونو کنه و مطمین بشه که شرایطت اوکیه.

من درد توی ناحیه تخمدان داشتم شکمم ورم کردم بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم من انتقال ندادم همون ماه. بعضی جاها سونو میکنن شما حتما قبلش به دکترت بگو که درد داری تا سو ...

من بیشتر مشکلم معده هست. تخمدانم اصلا درد نداره. سریع معدم ورم میکنه تا چیزی میخورم

شما همون ماه انتقال دادین؟ موفق بود؟ 

نه من مهرماه سال گذشته تخمک کشی کردم و الان ۷ ماهه که هر ماه یه مشکل بوجود میاد انتقالم کنسل میشه 

کدوم مرکز هستین ؟

کاش به خودتون استراحت میدادین