2777
2789
عنوان

خانواده همسرم سرش کلاه گذاشتن

489 بازدید | 25 پست

خانواده همسرم سرش کلاه گذاشتن  زمینشو فروختن خونه ناشین جهیزیه معازه موتور ک..گرفتن.ولی شوهرم بهشون هیچی نگفت .بعد ۳ سال نامزدیمون شوهرم دیشب تنها رفت خونه مادرش میگه من ماهیانه ۳ تومن حقوق میگیرم نمیتونم خونه بسازم .رفته به خانوادش گفته آگه سرش کلاه نمیذاشتن الان سرخانه زندگیمون بودیم.بعد خاهرش بهش میگه زنت بهت فشار میزاره داری سرما خالی میکنی؟شوهرم جوابشونو نداد رفت بیرون.بعد خاهراش بهم زنگ میزنن میگن مگه همه خونه ماشین طلا پول. ...دارن که تومیخوای ازداداشم؟گفتم من توی این ۳ سال یک قرون از داداشت نگرفتم چه برسه خونه ماشین بخوام.من فقط سلامتی وایمکس کنار هم باشیم همین بسه برام.میگه بهش فشار نزار دیگه.بعدشم دیسگ گزدن داری پدرمادرم ببرنت دکتر پول خرجشو بدن.بعدشم صبر کن تا خونشون بسازه یا بخره.گفتم شما دخالت نکنین.ما زنو شوهریم خودمون تصمیمی میگیریم.گفت  اگه زودتر میخای عروسی بگیری جهیزیتو آماده کن عروسی بگیر.چقدر پرو.آخر سر کلی فحش داد میگه به شوهرت نگیا..یکدفعه دیدش شوهرم دوباره اومد خونشون قطع کزد

خانواده همسرم سرش کلاه گذاشتن  زمینشو فروختن خونه ماشین جهیزیه معازه موتور ک..گرفتن.ولی شوهرم بهشون هیچی نگفت .بعد ۳ سال نامزدیمون شوهرم دیشب تنها رفت خونه مادرش میگه من ماهیانه ۳ تومن حقوق میگیرم نمیتونم خونه بسازم .رفته به خانوادش گفته آگه سرش کلاه نمیذاشتن الان سرخانه زندگیمون بودیم.بعد خاهرش بهش میگه زنت بهت فشار میزاره داری سرما خالی میکنی؟شوهرم جوابشونو نداد رفت بیرون.بعد خاهراش بهم زنگ میزنن میگن مگه همه خونه ماشین طلا پول. ...دارن که تومیخوای ازداداشم؟گفتم من توی این ۳ سال یک قرون از داداشت نگرفتم چه برسه خونه ماشین بخوام.من فقط سلامتی واینکه کنار هم باشیم همین بسه برام.میگه بهش فشار نزار دیگه.بعدشم دیسگ گزدن داری پدرمادرت ببرنت دکتر پول خرجشو بدن.بعدشم صبر کن تا خونشون بسازه یا بخره.گفتم شما دخالت نکنین.ما زنو شوهریم خودمون تصمیمی میگیریم.گفت  اگه زودتر میخای عروسی بگیری جهیزیتو آماده کن عروسی بگیر.چقدر پرو.آخر سر کلی فحش داد میگه به شوهرت نگیا..یکدفعه دیدش شوهرم دوباره اومد خونشون قطع کزد  تلفنو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجورین!

بگو به شوهرت..ی فکر اساسی کنید واسه زندگیتون وقتی اینجورین خونوادش،فردا همش بحث و جنجال بخاطر این رفتارایی ک خواهر شوهرت داره

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
چرا اینجورین! بگو به شوهرت..ی فکر اساسی کنید واسه زندگیتون وقتی اینجورین خونوادش،فردا همش بحث و جنج ...

بشوهرم گفتم میگه ولش کن من ک دیگه خونشون نمیرم..به شوهرم خواهر شوهرم چی بگم زبون شون قطع بشه.دیگه

هرچی خواهرش بهت گفت رو ب شوهرت بگو

بمن گفته نگو به شوهرت.ولی خودش رفته گفته.منم به شوهرم گفتم بهم چیا گفت.ولی شوهرم هیچی نگفت.من توزندگیمون آرامش میخام.ن ک هرکی از راه رسید هرچی ازدهنش درآورد اونم ندانسته خودشون قضاوت کردن خودشون الکی تهمت میزنن

چی بگیم من ۲۳ سالمه.

زبون شوهرت فقط برای تو درازه؟؟؟ تو چرا ازش جدا نمیشی آخه؟؟؟ شاید باورت نشه ولی واقعا مشکلات تو رو اعصابم اثر گذاشته از دیروز همش با همه دعوا دارم