2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته ۶ کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 47 پست
مرسی خیلی نگرانم میشه لطفا برام دعا کنید سقط نباشه

اصلا تکون نخور من سابقه لکه بینی تو بارداری دارم بخاب اصلا تکون نخور بشوهرت بگو بره داروخونه شیاف پروژسترون بگیره الان بزن واژینالم نزن مقعدی بزن چون واژینال بدتر میکنه اوضاع رو ...

رابطم هرگز نداشته باش

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون الان پیگیری میکنم

ن بری زایشگاه معاینت میکنن بدتر میشه نریا شیاف بزن تا خونریزی نداشتی نرو

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اینجا گفتن چون سونو قلب نرفتی شیاف نزن

ببین اگه خدایی نکرده قلبش تشکیل نشه اونوقت شیاف باعث میشه سقط سخت تر و دردناکتر بشه ، من خودم اوایل لکه بینی داشتم و دکتر بهم گفت شیاف نذار تا سونو قلب ، ولی من ریسک کردم و گذاشتم و خداروشکر قلبش تشکیل شد ، بازم تصمیم خودته چون شیاف بغیر این هیچ ضرر دیگه ای نداره تو بارداری 

ببین اگه خدایی نکرده قلبش تشکیل نشه اونوقت شیاف باعث میشه سقط سخت تر و دردناکتر بشه ، من خودم اوایل ...

آها مرسی جواب دادی عزیزم

شیاف پروژسترون همون سیکلوژست هست؟

اینجا گفتن چون سونو قلب نرفتی شیاف نزن

من از اولش زدم هرچی دکترم گف قبول نکردم ولی خب خودت میدونی ...شیاف دهانه رحم رو سفت میکنه 

حداقل امروز روز میزدی حالا باز خودت میدونی

اا پس شیاف بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

یدونه الان بزار یدونم فردا این موقع

واژینال زدی یا مقعدی؟

مقعدی دکترم گف واژینال خونریزی و بدتر تحریک میکنه

زیاد نزار فقط امروز بزار و فردا