2777
2789
عنوان

بارداری دوم

175 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من مادر یه دوقلو ۱۲ ساله هستم یه دختر و یه پسر اما چند وقتیه که به بچه سوم داشتن علاقه پیدا کردم و نمیتونم این فکر رو از خودم دور کنم  ولی برخورد بقیه طوری هست که دوتا بچه کافیه و نیازی به بچه سوم نیست ،علاقه زیادی به بچه ها دارم واقعا سر دوقلوها هم با وجود اینکه ۲۰ سال بیشتر نداشتم با تمام وجود و علاقه زیاد ازشون نگه داری کردم 

سوال من از شما دوستان اینه که واقعا با این شر ایطی که دارم فکر کردن و بدنیا اوردن بچه سوم کار اشتباهی هستش؟؟

بله اشتباهه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر از لحاظ تربیتی و اقتصادی در توانت هست ، نه چه اشکالی داره

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

نه‌ اگه وضع مالیت خوبه و میتونی آیندشون تامین کنی بیار

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

اره اشتباهه شرایط مملکت ما اصن خوب نیس نه اقتصادی نه اجتماعی با اینده نامعلوم اگه خونه ۴خوابه داری با ماهی ۵۰ملیون درامد اینکه بتونی برای اینده بچه هات زمین یا خونه کنار بذاری میتونی بهش فکر کنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من بودم اصلا فکر هم نمیکردم بهش..ماشالله دوتا بچه بزرگ داری...بیکاری دوباره بچه داری کنی از اول

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
اگر از لحاظ تربیتی و اقتصادی در توانت هست ، نه چه اشکالی داره

همش حس میکنم چون فقط دارم بخاطر علاقه خودم این بچه رو میارم خودخواهم 

مشگل مالی ندارم تو این ۷ سال هم که بچه ها مهد یا مدرسه میرفتن انواع کلاس های هنری و صنایع دستی رو رفتم 

از زود تنها شدن میترسم از اینکه توی ۴۰ سالگی توی خونم تنها باشم 

اگه حوصله و پولشو داری بیار سنتم که زیاد نیست  من هیچ وقت نمیگم مملکت فلان مملکت بهمان آدم اگه ...

مشگل مالی ندارم خیلی به بچه ها علاقه دارم چون سنم کمه مطمئنم توی ۴۰ سالگی باید تنها توی خونه بشینم فکر میکنم اگر یه بچه دیگه باشه میتونم به کارهاش و مدرسه ش رسیدگی کنم و تنها نباشم اما حس میکنم خواستم خودخواهیه

مشگل مالی ندارم خیلی به بچه ها علاقه دارم چون سنم کمه مطمئنم توی ۴۰ سالگی باید تنها توی خونه بشینم ف ...

نه عزیزم چه خود خواهی 

هدف خلقت انسان همین بوده 

که بچه ای رو که اووردی بهش محبت کنی تربیتش کنی این یه غریضه ذاتیه که خدا بهمون داده 

وگرنه نسل انسان ادامه پیدا نمیکرد 

حالا کاری ب اینکه دنیا جای خوبیه یا بدیه ندارم 

ما میتونیم تو بدترین شرایط بهترین شرایطو برا خودمون ایجاد کنیم وشکر گذار باشیم

من خودم سه تا دارم ولى سخته خرج و مخارجشون خيلى زياد شده بابا بيكارى بچه هات بزرگ شدن برو عشق و حال ...

عزیزم فاصله سنی بچه هات چقدره؟؟خودت سه تا بچه دوست داشتید؟