2777
2789
عنوان

کمک میکنین نگرانم ممنون میشم

205 بازدید | 20 پست

شوهرم سه روزه ببخشید گلاب به روتون لخته خون توی مدفوع شه همه حاها هم تعطیله دارم دیوانه میشم کسی تجربه ای داره؟ یهو سرطان نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قبل از مدفوع کردن باشه.. ممکنه خطرناک باشه. اما اگر بعد از مدفوع کردن باشه احتمالا شقاق هموروعیده. فعلا اورژانس بیمارستان بره. یا از دکتر داروخونه مشورت بگیره. دارو میدم. من برای مادرشوهر و گرفتم دو روزه خوب شد

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اول از همه این فکرتو بهش نگو استرس نداشته باشع دوما  اورژانس بیمارستان ک بسته نیس. سر شب ببری ...

رفتیم ولی دکترش گفت اینجا کاری نمی‌کنیم بایدبری گوارش کلونوسکپی کنن که اونم چهار شنبه وقت داده

کاش اینا بود نه نداره

رنگش روشنه دیگه؟

اگه رنگش روشن باشه نشونه زخم یا...چیزیه که بامدفوع خون تازه میاد وای اگه تیره مشکل داخلیه که خون مونرس میاد نگران نباش انشالله چیزی نیس من خودم هموروئید دارم گاهی که دفع اذیت کننده دارم خون ولخته میاد

اگر قبل از مدفوع کردن باشه.. ممکنه خطرناک باشه. اما اگر بعد از مدفوع کردن باشه احتمالا شقاق هموروعید ...

نه لخته روش هست شقاق اینا درد داره آخه اون هیچی ترسیدم با دوتا بچه کوچیک چه خاکی سرم کنم کاش روزه نمیشد میگم شاید باکارای زیادی که داره روزه بدش شده