2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاتیکم گرفته  طول میکشه خوب شه برای آروم شدنش میزارم  بعدش اس.هال میشم فقط همین

حتما مشورت کن

ولی خیلی برای درد خوبه اروم‌میکنه

حتما مشورت کن

مشورتم نکردی وقتی خوب شدی دیگه مصرف نکن

فک کنم زیادش مضره الان یادم افتاد یکی از فامیلامون ب بچش داده بود بچش تند تند میزاشت اینم دعواش کرد ک چ خبره روزی یکی بزار دردتم اروم شد دیگه نزار

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
حتما مشورت کن ولی خیلی برای درد خوبه اروم‌میکنه حتما مشورت کن مشورتم نکردی وقتی خوب شدی دیگه مصرف ...

اره ارومم میکنه 

من سه روزه اینجوری شدم هیچ وقت نمیزاشتم 

یه بسته ده تایی گرفتم دو روز پیش تا الان 5 تا مصرف کردم عصر گذاشتم الانم میخوام بزارم چون با درد نمیتونم بخوابم ولی ترسیدم بد باشه زیاد

سیاتیکم گرفته  طول میکشه خوب شه برای آروم شدنش میزارم  بعدش اس.هال میشم فقط همین

برای درمان سیاتیک کمرت رو گرم نگه دار

کیسه آب گرم بزار

جوراب بپوش که خیلی اثر داره

بدون کفش روی سرامیک یا جاهای سرد نرو

پاهاتو کامل بپوشون (شلوارک و دامن نباشه) شلوار بپوش

رطوبت به پاهات نرسه

بعد حموم زود خشک کن و خودتو بپوشون

چندتا حرکت ورزشی هست موقع درد که خیلی موثره

سرچ کن تو نت

اره ارومم میکنه  من سه روزه اینجوری شدم هیچ وقت نمیزاشتم  یه بسته ده تایی گرفتم دو روز پ ...

اره عزیزم زیادشم خوب نیست پنج تا تو سه روز خیلیه

ولی بازم‌میگم دکتراشم نمیتونن تشخیص بدن چ برسه من ک هیچی از دکتری نمیدونم

حتما مشورت کن

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜