2777
2789

پسرم ۲۱ ماهشه الان چندوقته همش مریضه یک هفته خوبه باز یک ماه مریضه...الان روی پامه وتبش ۳۹ ونیم درجه اس😭😭😭😭دلم داره میترکه برا این حالش😭😭😭😭😭

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

یک ساعت پیش بدنش یخ کرد ولرز کرده بود باپتو تو بغلم گرمش کردم بعدش تب کرد الان تبش بالاست...دکتر دو روز پیش بردم گف آنفولانزاس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ساعت پیش بدنش یخ کرد ولرز کرده بود باپتو تو بغلم گرمش کردم بعدش تب کرد الان تبش بالاست...دکتر دو ...

نباید وقتی لرز داره بپوشونیش‌.اینجوری دمای بدنشو میبری بالاتر

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
چرا تب داره.آزمایش داده

دکتر گف آنفلوانزاس...دارو میخوره ولی خیلی بدنش به خاطر مریضی پشت هم ضعیفه ودیر خوب میشه

نباید وقتی لرز داره بپوشونیش‌.اینجوری دمای بدنشو میبری بالاتر

بدنش یخ یخ بود ودندوناش به هم میخورد چاره ای نداشتم

دکتر گف آنفلوانزاس...دارو میخوره ولی خیلی بدنش به خاطر مریضی پشت هم ضعیفه ودیر خوب میشه

وقتی که تب و لرز داره ببین کدوم قسمت سرده.مثلا پاها و دستها یخه.اونارو گرم کن.و بقیه پاشوره کن.

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
عزیزم بدن بچه ت عفونت داره تا نفهمی

دوماهه پیش همینطور شد آزمایش داد عفونت داشت دارو خورد خوب شد ولی دیگه آزمایش نداد‌...ممکنه هنوز تو خونش باشه؟؟

خونه رو گرم نكن لباسشم خنك باشه 

وقتي لرز كرد يه ملحفه بزار ولي تا ديدي بهتر شد بردار تا تب نكنه 

اگه تبش سه روز طول كشيد حتما ازمايش بده 

استامينوفت هر ٤ساعت بهش بده 

امشب رو اصلا نخوابي

خدا كمكت كنه 

خيلي سخته مريضي بچه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓