2777
2789
عنوان

با این جاری پررو چطور برخورد کنم

1529 بازدید | 56 پست

سلام 

بچه ها خونه من و جاریم خیلی با هم فاصله داره دو منطقه دور از همیم 

من تو همسایگی خونه عمه م زندگی میکنم 

اینجا یه مغازه هست که ظرف و ظروف میفروشه با قیمت خوب و اقساط 

من به جاریم گفتم همچین جاییی هست رو اعتبار عمه ی من و خودم یک ساله تمام ظرف و ظروف و وسایل خونش رو داره نو میکنه و کم کم قسطاشو میده 

حالا من و این جاریم یه مدته دنبال یه لوازم آرایش خاصیم ، چندروز پیش بمن گفت بالاخره پیداش کردم و خریدمش گفتم از کجا گفت از زن همکار شوهرم ، بعد من گفتم دیگه نمیاره ؟سریع گفت نه دیگه هم نمیاره ازشون فقط یکی برا خودم آوزده ،اینو با لحن خیلی بدی گفت و سریع اون وسیلشو گذاشت تو کیفش ، میدونست ک منم اینو نیاز دارم اگه من بودم حتما بعد این همه مدت ک دنبالش بودیم حتما دوتا میخریدم

حالا من میخوام پاشو از این مغازه ببرم دیگه

خیلی نمک نشناسه مساله اون لوازم آرایش نیست کلا اینجوریه مثلا یبار یجایی دیده بود برنج حراج زدن رفته بود برا اون جاریام و خواهرای خودش و مادرشوهرم خریده بود برا من نه 

مادرشوهرم زنگ زد گفت فلانی برا همه خریده توام خودت برو بخر

حالا بنظرتون چطور بگم دیگه نره اونجا؟

آدرس و شماره موبایل طرف رو داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔴تجربه نزدیک به مرگ

✍(حسابرسی اعمال): خوشحال بودم که از کودکی، همیشه همراه پدرم در مسجد و هیئت بودم. همینطور که به صفحه اول (اعمال) نگاه می‌کردم و به اعمال خودم افتخار می‌کردم، یک دفعه دیدم تمام اعمال خوبم در حال محو شدن است! صفحه پر از اعمال خوب بود اما حالا تبدیل به کاغذ سفید شده بود! با عصبانیت به آقایی که پشت میز بود گفتم: چرا این‌ها محو شد. مگر من این کارهای خوب را انجام ندادم!؟ گفت: بله درست می‌گویی، اما همان روز غیبت یکی از دوستانت را کردی. اعمال خوب شما به نامه عمل او منتقل شد.

رفتم صفحه بعد. آن روز هم پر از اعمال خوب بود. نماز اول وقت، و مسجد، بسیج، هیئت، رضایت پدر و مادر و.. فیلم تمام اعمال موجود بود، اما لازم به مشاهده نبود. خیلی از کارهای خوبی که فراموش کرده بودم تماما برای من یادآوری می‌شد. اما با تعجب دوباره مشاهده کردم که تمام اعمال من در حال محو شدن است! گفتم: این دفعه چرا؟ من که در این روز غیبت نکردم! جوان گفت: یکی از رفقای مذهبی‌ات را مسخره کردی. این عمل زشت باعث نابودی اعمالت شد.

خوب به یاد داشتم که به چه چیزی اشاره دارد. من خیلی اهل شوخی و خنده و سرکار گذاشتن رفقا بودم. با خودم گفتم: اگه این طور باشه که خیلی اوضاع من خرابه! رفتم صفحه بعد، روز بعد هم کلی اعمال خوب داشتم. اما کارهای خوب من پاک نشد. با اینکه آن روز هم شوخی کرده بودم، اما در این شوخی‌ها، با رفقا گفتیم و خندیدیم، اما به کسی اهانت نکردیم. غیبت نکرده بودم. هیچ گناهی همراه با شوخی‌های من نبود. برای همین، شوخی‌ها و خنده‌های من، به عنوان کار خوب ثبت شده بود. با خودم گفتم: خدا را شکر.

📚کتاب سه دقیقه در قیامت

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
نه ولی اگه من معرفی نمیکردم نمیتونست اقساط بیاره 

الان اصلا نمیتونی اینکارو کنی

چون داره قسطشو میده 

بعدم به نظرم خیلی کار سطح پایینی این کار

اگه دوست نداری رابطتو کمرنگ تر کنی بهتره

💍♥ i said yes 

نه ولی اگه من معرفی نمیکردم نمیتونست اقساط بیاره 

عزیزم خودت و ناراحت نکن. واسه این چیزها حال خودت و بد نکن.‌ما زود این دنیا رو ترک میکنیم و میریم اون طرف.‌اعمال هر کی و تو ترازوی خودش میذارن.‌شما خوبی کردی قطعا جواب خوبی هات و میبینی

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

تجربه کسب کن آدم ها بشناس ...بزار به حساب کار خیر در راه خدا

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗