2777
2789

سلام مامانا به کمکتون احتیاج دارم بچم امروز ظهر ی خرده آبریزش بینی داشت و عطسه بعد گرفت خابید غروب ک بیدار شد دیدم داره ی تک و توک سرفه میکنه حالا نمیدونم سرماخورده یا کروناست کسی تجربه داره کمک کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همین علایم حتی شدید تر داشت مهم نیست گلی من اصلا نگران نشدم بچه است مریض شده حالا چه سرماخوردگی چه کرونا بچه ها سیستم ایمنی بدنشون قویه و به لطف خدا پشت سر میگذرونه بچه من چهارسالشه سه روز پیش علائمش شدید بود الان خیلی کم فقط تو خواب تک سرفه داره

من دخترم تازه مریض بوده 

هم سرفه میکرد اب ریزش بینی هم تب داشت 

دوهفته جایی نرفتیم  به جز دکتر 

قرنطینه رو رعایت کردیم 

ولی خودمون نگرفتیم ازش تو خونه ماسک نداشتیم 

انشاالله بچه ی شما هم زودی خوب بشه 

مهم نیست کرونا باشه یا سرما خوردگی ففط خونه کسی نرید این روزا  تا بقیه درگیر نشن ❤❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

ببین تجربه خودمو میگم حتما حتما حتما قطره بینی بریز 

از این اسپری بینی جدید ها بگیر با قطره فرق داره 

یه پیس تو هر بینی بزن کلا مجرای تنفسی هرچی تمیز تر باشه بهتره و زودتر خوب میشه 

نمیدونم بچه من حدودا یه ماه پیش سرما خورده بود همینجوری بود من میدونستم سرما خورده چون هوا یه دفعه سرد شد و همون موقع سرما خورد با این حال ترس کرونا رو هم داشتم

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید