2777
2789
عنوان

اوه عصابم خیلی خورد شده بیاید

158 بازدید | 12 پست

از سرکار برگشتم دیدم خیلی خونه بهم ریخته است باب شوهرم دعوام شد گفتم تو چرا اینهمه بهم میزنی خونه رو یکم دعوامون شد داشتم جارو برقی میکشتیم گفت هم اینکه هست 🥺

خب مرد شلخته همینه دیگه

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شوهر چجوری میتونه خونه رو بهم بریزه؟

خب میاد لباس رو عوض میکنه یا میخوابه یا تلویزیون میبینه

چجور بهم میریزه؟

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

بگو حالا که همینه که هست ، ایشون زحمت بکشه یک جاروی هوشمند بخره حداقل از جارو کردن راحت بشی ! 

چه لج در بیاری شده بوده ها 👿

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
از سری بعد جاروبرقی میکوبنم زمین میشکونم 

حیف نباشه 

با جارو برقی چرا دعوا کنی 

یک دونه جارو دیجیتال بخرید که بهتره 

حق داری عصبانی باشی 

ولی دیگه گذشت بهش فکر نکن 

قلق همسرت رو بلدی که...  برنامه بریز و مسولیت بده به همسرت 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!