2777
2789
عنوان

طلاهامو فروختم

502 بازدید | 21 پست

بچه ها من بخاطر اینکه بتونیم خونه بخریم طلاهامو فروختم بنظرتون اشتباه کردم؟ دوس داشتم شوهرم پیش خودش فکر میکرد و حداقل نصف خونه رو به اسمم میزد ولی هیچی ...ولی وقتی طلاهامو فروختم خیلی حالش بد شد و ناراحت شد قول داد گفت برات میخرم 

طلا گرمی چقد فروختی گلم

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب كردى

من پارسال فروختم براى خريد ى ملك

اصلاهم پشيمون نيستم

ان شاءالله اگه قسمت شد باز هم مى خرم اگه نه كه مى دونم بابت كار خوبى فروختم و سود كردم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

کار خوبی که کمک  شوهرت کردی صاحب خونه شدین به سلامتی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤