2777
2789

چنتا اسمشو شنیدم ولی چون شهرستانم نمیدونم کدوم واقعا خوبن کدوم دکتر نیمه فانتزی کارش خوبه ومهمترین چیزازنظرتنفسی مشکل پیش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عمل کردین ؟من شنیدم اکثرا ابریزش بینی دارن مخصوصا یه بادی به بینی بخوره واقعاهمینجوره؟  

بله 

۳ ماهه 

من که نداشتم 

با اینکه شیراز عصرا خنکه و شبا یه کوچولوووووو سرد و من همیشه بیرون 

وقتایی که گریه میکنم 

غذاهای پر ادویه میخورم 

خیلی عطسه میکنم 

این مدل موقعیتا آبریزش دارم 

اره اسمشون شنیدم اگه شمابودین کدومو انتخاب میکردین دستغیب وروشنی وگندمی هم شنیدم خوبن واقعا گیج شدم

میخوام برم پیش حق پناه نشون بدم ببینم چی میگه، پستچی هم میگن خیلی خوبه هنوز موندم 

قربان بودنت بروم...❤
میخوام برم پیش حق پناه نشون بدم ببینم چی میگه، پستچی هم میگن خیلی خوبه هنوز موندم 

من چون شیرازی نیستم نمیدونم کدوم بهترینن پیج اینستاکه نگا میکنم همه بینی ها شکل همدیگس وطبیعی خیلی کم نیمه فانتزی