2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا هم میگذره تحمل کن بعد هر سختی آسونی هست روزای خوشم میاد

تا اونجایی که یادمون میاد غم غصه دنیا به ما رسیده نمی‌دونم خوشیش به کی رسیده 

به هرکسی رسیده خوش باشه الهی 

دم در خونه ی ما هم میاد قوی باش عزیزم هیچ سختی همیشگی نیست 

من قوی بودم خیلی هم بودم ولی یه زمانی تمام آدمایی که قوی هستن هم دیگه نمیتونن ادامه بدم 

راستش اصلا امیدی ندارم مخصوصا به آیندم چیز خوبی تو آیندم نمیبینم

من قوی بودم خیلی هم بودم ولی یه زمانی تمام آدمایی که قوی هستن هم دیگه نمیتونن ادامه بدم  راستش ...

چرا نمیبینی خیلیا آرزو دارن جای تو باشن عزیزم من مامانم ۱۳ سالگی از دست دادم میگم کاش بود من بدبخت ترین بودم ناامید نشو خدا هست 

چرا نمیبینی خیلیا آرزو دارن جای تو باشن عزیزم من مامانم ۱۳ سالگی از دست دادم میگم کاش بود من بدبخت ت ...

من خانوادم منو نمیخوان و وقتی از طرف خانواده پشتت خالی میشه دیگه هیچکسو نداری و تنها ترین آدمی 

من از طرف خانوادم خیلی تحقیر میشم خیلی منو محدود میکنن بخاطر افکار عقایدشون همه چیو حتی زندگیمو ازم گرفتن 

عشق سابقم پارسال ولم کرد رفت داغ اونم از یه طرف

من خانوادم منو نمیخوان و وقتی از طرف خانواده پشتت خالی میشه دیگه هیچکسو نداری و تنها ترین آدمی  ...

خدارو شکر رفت عزیزم لیاقتت نداشت خانواده منم خیلی حساس بودن همه چی درست میشه یه کم صبور باش

خدارو شکر رفت عزیزم لیاقتت نداشت خانواده منم خیلی حساس بودن همه چی درست میشه یه کم صبور باش

کاشکی فقط حساس بودن آدم محدود میکنن فک میکنن دختر نباید بیرون بره دختر نباید بره خونه دوستاش دختر نباید درس بخونه یه سری افکار مریض مگه دختر دل نداره؟؟