2777
2789
عنوان

اگه حاجت داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا الان ۵ هزارتا استغفار رو فرستادیم دوستان 😍😍😍

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

۳۰ تا

حاجت روا بشید 

اگر دوست دارید تاپیک آخر من رو هم مطالعه کنید ممنون 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یجایی در مورد برنامه نویسی حرف زده بودی

میشه ازت خواهش کنم

کمکم کنی اکانت روبیکامو برگردونم

نوشته تعلیق شدی

من صبح رفتم توی روبیکا پیاما رو میخوندم

یهو پرید

اخه من کاری نکردم.فقط با خواهر برادر چت میکنیم و تنها خطمه.دیگه ندارم

زنگ زدم ب پشتیبانش میگه هوش مصنوعی حدس زده شما کاری کردی😑😑😑خدایی من هیچی ندارم تو روبیکام

تو گوگل نوشته میشه با برنامه نویس کد گرفت برگردونی

ولی من بلد نیستم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا