2777
2789
عنوان

بچه ها من دیروز یه چیز عجیب دیدم

292 بازدید | 14 پست

داشتم تو شب قدر از خدا میخواستم ک کل گناهامو ببخشه و ازش خواستم توبه ام رو بپذیره 

بعد گفتم خدایا یه نشونه بده بهم

رفتم قران رو باز کردم دیدم اولین ایه نوشته رحمت و بخشش خدا نسبت به تو بزرگ است 

موهای بدنم سیخ شد بخدا 😱😱😱

یعنی یه نشونه اس ک منو بخشیده؟

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله که نشونه س خدا گفته اگه میخوای باهام حرف بزنی ازطریق قرآن باهام حرف بزن💚💚💚💚

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
بله عزیزم و التماس دعای فراوون

نمیدونم کاشکی منو بخشیده باشه 

محتاجیم به دعا 

کاش منو ببخشه 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
نمیدونم کاشکی منو بخشیده باشه  محتاجیم به دعا  کاش منو ببخشه

عزیزه دلم چقدر واسه خدا عزیزی خوش به سعادتت💚

خداوند بخشنده س گلم اگه بزرگ ترین گناهو هم داشته باشی یادت نره خداوند از گناهای تو بزرگتر است 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
قطعا ب یقین همین هست. منم وقتی فهمیدم باردارم لای قران رو بازکردم  نوسته بود ما تو رو به پسری ...

وای عزیززمم چه جالب 

عزیزه دلم چقدر واسه خدا عزیزی خوش به سعادتت💚 خداوند بخشنده س گلم اگه بزرگ ترین گناهو هم داشته باشی ...

عزیزمی کاشکی در نظرش جایی داشته باشیم 

درست میفرمایی خدا خیلی از ما ها دل رحم تره 

شاید اگه من استغفرالله جای خدا بودم خیلیا رو نمیبخشیدم از جمله خودم

کاش ک توبه همه رو قبول کنه

عزیزمی کاشکی در نظرش جایی داشته باشیم  درست میفرمایی خدا خیلی از ما ها دل رحم تره  شاید ...

خداوند مهربانتر از حدتصورمنو توست عزیزم

عزیز دلم برای آروم گرفتن قلبت روزانه هرچقدر که میتونی 

استَغفِرُاللهُ رَبی واَتوب والیه بگو خیلی کار سازه واسه بخشیده شدن

عاقبت بخیر دنیا وآخرت بشی عزیزم

خداوند مهربانتر از حدتصورمنو توست عزیزم عزیز دلم برای آروم گرفتن قلبت روزانه هرچقدر که میتونی  ...

بله حتما انشالله 

عاقبت بخیر بشی دوست عزیزم