سلام من امسال میخوام که کنکور بدم تا الان بیشتر مطالب رو بستم و به جز یکی دوتا درس درصد زیر شصت ندارم الان وقت هست ادامه بدم نا امیدم میشه امید بدید و از تجربیاتتون بگید هفتاد روز مونده
خب جمع بندی کن جاهایی که مشکل داری بیشتر کار کن هفتاد روز مگه کمه اگه جای من بودی چکار میکردی من هنوز درس تموم نکرده دارم ولی مطمعنم قبول میشم به خدا توکل میکنم و همه تلاشمو میکنم و مطمعنم هیچ تلاشی بی جواب نمیمونه تازه تو وضعیتت خوبه میتونی خیلی پیشرفت کنی تو این مدت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم من حتی چنتا درس دارم که موندن دارم میخونم بجا اینکه وایسی بگی میشه یا نمیشه برو جلو ما تورکا یه ضرب المثل داریم میگه چشم نامرده ولی دست مرده یعنی وقتی وایمیسی و به کاری که میخوای انجام بدی نگاه میکنی و غر میزنی که زیادی کاری از پیش نمیره ولی وقتی بجا این فکر ها و حرفا دست به کار بشی یهو میبینی خیلی پیش رفتی پس ناامید نباش دوام بیار و تا تهش برو