2777
2789

حتی اگه بچمون دو دوز واکسن زده باشه بازم ممکنه سرخک بگیره؟میخوام بزارمش مهد میترسم...سه سالشه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

اینجا مثلا سایت بچه داری و مادراست به همه چیز جواب داده میشه جز سوالای بچه داری

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالش هست ولی نترس

پس چه فایده داره واکسن؟ای خدا

درمورد بچه اطلاعات ندارم عزیزم ولی خودم کوچیک بودم زدم بهش مبتلا نشدم تازه تو روستا بزرگ شدم اخیر ازمایش خون داده بودم هنوز انتی بادیش تو خونم بود دکتر تشخیص داد. چیزیه ک عمری ایمن میکنه نگران نباش ماسک فراموش نکن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

واکسن برای این هست که بجه اگر گرفت خفیف بگیره و خطرناک نباشه قرار نیست با واکسن کسی نگیره اگر بگیر ...

خیلی دو دلم نمیدونم چیکار کنم...دخترم تو خونه کلافه شده

درمورد بچه اطلاعات ندارم عزیزم ولی خودم کوچیک بودم زدم بهش مبتلا نشدم تازه تو روستا بزرگ شدم اخیر از ...

واقعا؟😍امیدوارم کردی❤❤❤ماسک که همیشه میزنه دیگه خودشم عادت کرده ممنونم که جواب دادی❤

اولی که واکسن فلج اطفال آمده بوده هم بچه ها تب میکردن که مشخص میشده فلج اطفال گرفتن ولی فلج نمیشدن و ...

همین احتمال گرفتنش نگرانم میکنه😞طاقت مریضیشو ندارم

خیلی دو دلم نمیدونم چیکار کنم...دخترم تو خونه کلافه شده

واقعیت اینه که بچه که مهد میره مریض شدنش شروع میشه

آنفولانزا ساده و سرماخوردگی و...

اما از نظر من مهد رفتن ارزشش رو  داره

و تازه بعدش در هر  حال میره پیش دبستان دیگه 

سلام عزیزم من طبق نظرتون تو یکی از تاپیکای قدیمی بهتون پیام میدم میخاستم یه سوالی بپرسم

جانم بفرمایید