2777
2789

من و شوهرم خیلی همو دویت داریم ولی عصبانی میشه دست روم بلند میکنه من از خودم دفاع میکنم همش هولش میدم 

ولی بعدش پشیمون میشه. منتها بازم تکرار میکنه 

چن بار با هم حرف زدیم گفتیم ک دیگه سمت هم نیایم موقع دعوا ولی نمیشه 

نمیخام طلاق بگیرم . هم پدرمادرم پیرن دق میکنن هم ته دلم دوسش دارم 😔 ولی الان چن جام کبوده. به هیییچ‌کسی هم نمیتونم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی ک عصبیه سکوت کن برو اتاق اصلا باهاش دهن ب دهن نزار 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

سعی کنید قلق شوهرتون دستتون باشه و اخلاق و رفتارشو مدیریت کنید و در فصا و آستانه ای قرارش ندید ک این رفتار زشت و ناراحت کننده رو انجام بده

هر چند ک  مردی ک دست روی عشق پاک و زلالش بلند میکنه واقعا فقط به خودش و شخصیت خانوادگیش توهین کرده و این بنده خدا ها اکثرا کودکی دردناک و پر مخاطره ای رو گذروندن و عکس العمل اون رفتارهای زشت گذشته در بزرگ سالی اینطور نمود کرده