2777
2789
عنوان

شاید کفر باشه ...

699 بازدید | 63 پست

دیروز فهمیدم اولین نی نیم دختر اما اصلا خوشحال نشدم و خیلی گریه کردم اصلا دختر دوست ندارم و پسر دوست داشتم 

خیلی ناراحتم 😭😭😭😭😭😭

دوست داشتم برای اولین بار اونی بشه که من میخوام اما نشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که وقتی انشاالله به سلامتی اون بچه به دنیا اومد تو با این ذهنیت چطوری میخوای تو چشماش نگاه کنی؟ اون که هیچ نقشی تو به دنیا اومدن و تعیین جنسیتش نداشته

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

طفلک اون بچه از الان داری عزت نفسشو پایین میاری

خدا برات خیلی خوب خواسته اما تو متوجه نشدی...

شکر کن خدا رو واقعا بهتر از این نمیشه

در ضمن درک نمیکنم چرا دلتون دختر یا پسر میخواد چون خداست ک تعیین میکنه

خدا صلاحتو بهتر میدونه عزیزم.

خداروشکر کن که باردار شدی واز خدا بخواه که بچت صحیح وسالم باشه.

غصه نخور بذار دنیا بیاد به امید خدا میشه بهترین همدم برات دختر خییییلی خوبه.

خودم یدونشو دارم❤

بزار ب دنیا بیاد عاشقش میشی ایشالا بچه بعدیت پسر میشه

بزار بیاد وقت یهو شونه برمیداره موهاتو شونه میزنه وقتی یکم ناراحتی میاد دست میزاره صورتت و بغض میکنن با زبون شیرینش میگه شیشده مامان من برای این لحظاتش هزار بار شکر میکمم دختر دارم

شکر کن ک سالم باشه باور کن جنسیت مهم نیست

منم موقعی که فهمیدن دخترم همه کلی  ناراحت شدن و منو دوست نداشتن و مامانم همیشه میگفت پسر میخوام 

آخرش پسرم آورد روزی صدبار میگه خداروشکر بچه اولم دختره خداروشکر دختر دارم دختر رحمته کسی دختر نداره اجاقش کوره😂😂