2777
2789
عنوان

خونه خواهر شوهر

584 بازدید | 13 پست

یروز عید زنگ زدیم خاهرشوهرم گفت هشتیم بیاین.رفتیم خونه خواهرشوهرم مارو فرستاد خرید گفت جاریت ناهار دعوته خونمون.شوهرم گفت باشه بریم خرید.بعداز خرید رفتیم یکم نشستیم.بعد داشتیم میومدیم گفت ناهار نیستین؟گفتیم دستت درد نکنه.بعد حالا مارو میبینه میگه ناهار دعوتتون کردم نخوندین.گفتم تعارف زدی.یعنی چی میخاد منو بد کنن.بنطرتون دعوت یود؟چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آداب معاشرت نداره ک شمارو فرستاده خرید بعد ناهار نگه نداشته

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

به نظر منم اگه واقعا به دلش بوده که ناهار وایسین باید میگفت کجا دارین میرین ناهار درست کردم...

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
تعارف کرده😐

تعارف زده فقط.آگه میخاست بمانیم. زنگ میزد مارو هم دعوت میکرد یا اصرار میکرد ک بمونیم.خودتون میدانید تعارف چیه.مثل کرایه تاکسی مابقی ک میمونه میگین قابلی نداره.اینم همونه