بدبختم2 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 754 عنوان حالم از این دنیا بهم میخوره 310 بازدید | 16 پست توروخدا برام دعا کنید که دیگه زنده نمونم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1401/02/01 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99851 چرا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بدبختم2 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 754 چرا دیگه این زندگیو این همه زجرو نمیتونم تحمل کنمبه هر چیزی که فکر مبکنم میبیننم چقدر بدبختم
بدبختم2 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 754 چی شده خیلی دارم زجر میکشم افسرده شدم زندگی دیگه برام پوچه
بدبختم2 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 754 خدایا این زنده نمونه😐 اینم دعا😂😐💔 😂انشالله که برعکسش براورده میشه
sara_moo_ghashangh عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 9 خب مشکلت را بیان کن - شاید کسی بتونه کمکت کنه دست دارم از دید متفاوت به مسائل نگاه کنم ...
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4816 خودت گفتی درسم عالیه درس بخون دانشگاه و ی رشته درست حسابی و آینده دار قبول شو و آدم موفق وخوشبخت شو اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4816 متوسل شو به دامن اهل بیتدرست خوبه درس بخون به جایی برس رشته ی دبیرستانی ت چیه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
بدبختم2 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 754 متوسل شو به دامن اهل بیت درست خوبه درس بخون به جایی برس رشته ی دبیرستانی ت چیه تجربی هستم مدرسه نمونه دولتی
بدبختم2 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 754 خودت گفتی درسم عالیه درس بخون دانشگاه و ی رشته درست حسابی و آینده دار قبول شو و آدم موفق وخوشبخت شو مرسی ازت ♥️