2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم!

71 بازدید | 1 پست

ما سه سال تو یه خونه قدیمی مستاجر بودیم که در و دیواراش پر از نم و ترک  بود و نمیتونستیم خرجش کنیم !

الآن اسباب کشی داریم به جای کلید نخورده و تمیزتر  به امید خدا...هرچند از شهر دوره و مستأجر هستیم (و بر باعث و بانی گرانی لعنت) ولی همین که نوسازه خوشحالم 😍 

خدا جواب صبوری های آدم رو میده به وقتش 😍🥺 ناامید نشید...الهی به حق این شبا همه به حاجت دلشون برسن ❤️

این عکس پشتش خاطره تلخه ! ولی ازش عکس گرفتم بدونم صبوری کردم، و خدای مهربون صبوریا رو بی جواب نذاشت

خداروشکر 😍❤

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️