یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی بار به زود ازخدا حاجت خواستم داد ولی پشیمون شدم به شدت به زور نخاه بگو هرجی صلاحه مطمئن باش صلاحت خوبه تا زوری چیزی بخای اگه نصلحتت باشه براورده میشه تباشه برا اون دنیات کلی فایده داره
چون تقرب و نزدیکی به الله میاره ولی چیزیو بزور نخاه از خدا قطعا اگه به صلاحت باشه حتما بهت میده
یادت باشه خدا هیچوقت نه نمیگه ۳ تا جواب میده فقط یا میگه چشم یا میگه صبر کن یا میگه گزینه بهتری برات دارم بنده من پس بهش توکل کن و بدون صلاحتو بهتر از خودت میخاد
اینجوری نمیدونم ولی اگه چله زیارت عاشورا به روش حق شناس بگیری و بعد از چله بازم ادامه بدی و ادامه بدی و بازم نگیری حاجتتو خدا بهت میفهمونه چرا به صلاحت نیست.و اگه بازم ادامه بدی خدا بهت به آبروی امام حسین میده ولی مسئولیتش پای خودته
خدا مهربون تر از این حرفاس ولی چیزی که قسمتت نیس رو بزور نخواه پشیمونی میاره تلاشتو بکن اگه نرسیدی راضی شو خدا یه چیزی میدونه باهاش لج نکن
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم