وزنه و ترازوی خدا با من و شمای بنده فرق داره 😊 عبادت و همه اون چیزایی ک گفتی خیلی خوبه چون انسان رو به کمال نزدیک میکنه اما ..... بسم الله الرحمن الرحیم
بخشنده و مهربان بودنش قلبهارو آروم میکنه و به آدم جرات میده حتی خطا هم کرده بازم صداش بزنه
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
نمیگم دعا نکنیم ولی بعضی ها مدام دارن گلایه میکنن چرا جواب نمیدی؟ خیلی ببخشید برگشتن دوست پسر کلا ت ...
خب آدم همینه عزیزم تو لحظه برای خواستش اصرار میکنه حتی اگه به صلاحش نباشه مثه بچه ای ک اسباب بازی میخواد و پا میکوبه ولی بعدها خدا بهش نشون میده ک اونی ک خواستی و ندادم ب دردت نمیخورد بیا این بهترش برو خوش باش ی کم ک آدم پخته تر میشه خیلی چیزا از سرش میفته
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
خداییش اسم پروفایلتو دیدم 😭 اسم بچه هاتو خودت میزاری؟
😄این هزارمین کاربریمه از بس تعلیق شدم
آره اسم دخترم رو خودم انتخاب کردم 🤣