2777
2789

من شنیدم دخترای مجرد و خانومای باردار دعاشون زود میگیره  دخترای دم بخت برام دعا کنین یه بخت خوب بیاد و بختم باز بشه الهی که بخت همه اوناییکه دلشون میخواد ازدواج کنن باز شه یه بخت خیلیییییی خوب و اون خانوماییکه دلشون بچه میخواد خیلییییی زود دامنشون سبز بشه و خانومای باردار الهی که بچه هاتونو سلامت بغل بگیرین الهی آمین

برام دعا کنین امسال دیگه یه بخت خیلیییی خوب نصیبم بشه

از کی شنیدی هرکی بوده گولت زده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا کنید خوشبخت و عاقبت به خیر بشم اسمم هانیه

دعا کنید زودتر به حاجتم برسم😔

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

دختر مجرد چرا دعاش بگیره 😐

والا من یه دختر مجرد سن بالا سال هاست یه ازدواج خوب میخوام ولی دعام مستجاب نشده

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
دختر مجرد چرا دعاش بگیره 😐 والا من یه دختر مجرد سن بالا سال هاست یه ازدواج خوب میخوام ولی دعام مست ...

شنیدم چله ختم یاسین عالیه حتما بگیر انشالله جواب میگیری

رویاشونم😁