2777
2789

نام چهل نفر 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزم بزن تواینترنت نمازشب سمت خدا توی ویدیوها پیداش میکنی یک حاج اقایی نمازساده شب رو کامل توضیح داده لطفاازته قلب پاکت برای حاجت روایی منم دعاکن اسمم نازنین هست❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده رکعته  چهارتا  دورکعتی میخونی   سرهم میشه هشت تا عین نماز صب ولی نیتش فرق داره   بعد دو رکعت نماز شفع میخونی  رکعت اول حمد و ناس و رکعت دوم حمد و فلق    و  توی وتر هم یک رکعت هس   قنوت داره   و چندتا ذکرای دیگ توی گوگل هس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

انشالله همگی حاجت روا شید عزیزانممم 😭

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا همین عید فطر ۱۴۰۱ عقد کنیم منو عشقم با هم ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا از همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭و تو رو خدا خیلی دعام کنید من روز به روز بیشتر خوشگل و و جذاب و قشنگتر بشم 😭😔🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
انشالله همگی حاجت روا شید عزیزانممم 😭 تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن  الان دو بار ازدواجم ...

ایشالا عزیزم این دفه برسی به چیزی که میخای حتما قبلا قسمت نبوده لایق چیز بهتری بودی 

ایشالا عزیزم این دفه برسی به چیزی که میخای حتما قبلا قسمت نبوده لایق چیز بهتری بودی 

ممنون عزیزم انشالله 🥺😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭