2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین لطفا

110 بازدید | 12 پست

بچه ها تجربه هاتون رو ازمشاورای کنکورمیگین لطفا ....

معصومه خانکی یا ،مهسا خانی ؟؟

و کلا مشاوران دگ ؟

از هر جایی مشاور داشتین هرینه اش هم میشه بگین ؟؟

با مشاور مخالفم 

چون مشاور نمیتونه طبق صلاح دید ما تصمیم بگیره 

ما خودمون بهتر میدونیم باید چه جوری خودمونو با چ شیوه ی درس خوندی تطابق بدیممممممممم

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشته ای که میخوام برم بر اساس سوابق تحصیلیه
سوابقم هم براتون فرستادم
خیلی معدلم پایینه ، میتونم شهریور ترمیم معدل داشته باشم و نیمسال اول قبول بشم؟ ببخشید شما تا به حال همین رشته رو برای کسی انتخاب رشته کردید؟
من اصلا شانس قبولی دارم برای این رشته؟
با توجه به اینکه معدل کتبی دوازدهمم 13 و خوردی
و رشته مم هنر نیست ، تجربیم
آخه من قبلا هم با یه مشاور صحبت کردم بهم گفتن بالای 16 باید باشم در بدترین شرایط
برای همین گفتم بهتون بگم معدلمو اگه واقعا بنظر شما هم برای انتخاب رشته اوکی نیست مجبور میشم سال بعد کنکور هنر ثبت نام کنم
دانشگاه هنر اصفهان برام مهمه
واقع گرایانه چقد شانس دارم برای پذیرش این رشته؟
اقدام به انتخاب رشته کنم اصلا؟

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
نمیدونی؟ 😔

ببین رشته های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت نام و انتخاب رشته شون مرداد ماه انجام میشه ک شما باید برای ثبت نام مدرک دیپلم داشته باشی .یعنی از لوازمش مدرک دیپلم داشتن هس.

یعنی تو بخوای ترمیم کنی ترمیم معدل شهریور هست ..واسه انتخاب رشته مرداد ماه تو با معدل و مدرک دیپلم فعلی آت میتونی ثبت نام کنی ولی اگه ترمیم بزنی با معدل بعد ترمیم ات میتونی  واسه تزم بهمن ثبت نام کنی 

نمیدونی؟ 😔

انتخاب رشته آت رو انجام بده. بهرحال شانس قبولی ب عوامل زیادی بستگی داره تو رشته هایی ک میخوای رو بزن. یا قبول میشی ک خیلیم عالی ‌

یا اگر قبول نشدی  ترمیم معدل ک انجام دادی واسه ثبت نام ترم بهمن و انتخاب رشته اون موقع اقدام کن 

نمیدونی؟ 😔

ببین توی هم چین رشته هایی ، معدل خاصی رو تعیین نکردن اما هر چی معدل بالاتر شانس قبولی بیشتر .

معدلت هم تطبیق میخوره چون رشته ات تجربیه و میخوای هنر انتخاب کنی 

یعنی ببین میان می‌سنجن ک معدل آلان تو معادل چه معدلی توی رشته هنر هست .ک اینک چطوری می‌سنجن هم خیلی پیچیده و بز اساس معیار های خاص خودشون هسن 

انتخاب رشته آت رو انجام بده. بهرحال شانس قبولی ب عوامل زیادی بستگی داره تو رشته هایی ک میخوای رو بزن ...

شما تا به حال این رشته رو برای کسی انتخاب کردی؟ 

بنظرت شما با همین معدل شانسی دارم؟

ببین توی هم چین رشته هایی ، معدل خاصی رو تعیین نکردن اما هر چی معدل بالاتر شانس قبولی بیشتر . معدلت ...

میشه بگی چطور میتونم بفهمم این تطبیق چجوریه؟ 🤒

شما تا به حال این رشته رو برای کسی انتخاب کردی؟  بنظرت شما با همین معدل شانسی دارم؟

نه من هم چین کیسی رو انتخاب رشته نکردم .

اره شانس داری اما خب باید دید چه کسایی این رشته رو انتخاب میکنن و اونا چه معدلی دارند .قاعدتا هر چی معدلش بالاتر احتمال قبولش بیشتر .الیته اینو بگم فقطم معدل تاثیر گذار نبست یه سری شرایط دیگ هم داره که ممکنه بعضیا ک معدل بالا دارند اون شرایط رو  نداشته باشند و خب درنتیجه حذف میشن .ولی خب معدل بالا داشتن تاثیر گذاره . .اما درکل شانس داری .نا امید نباش بسپار ب خدا .بهترین نتجه رو واست رقم بزنه. 

نه من هم چین کیسی رو انتخاب رشته نکردم . اره شانس داری اما خب باید دید چه کسایی این رشته رو انتخاب ...

ممنونم عزیزم 

منظورت از شرایط دیگه چیه؟ 

آزمون عملی هم دارع؟