2777
2789
عنوان

با یکیم‌ خیلی عذابم میده

173 بازدید | 14 پست

با یه پسری چهار ساله تو رابطم هر نوع عذابی بگید بهم داده دستش بارها روم بلند شده هفته ای یبار باهام کات میکنه خیلی بهم گیر میده و عذابم میده اصلا با دوستام نمیزاره حرف بزنم بعد خودش هفته پیش برای اینکه با من کات کرد من کلی گریه کردم عذاب کشیدم اون تو کمال خونسردی رفت با دوستش استخر و گفت من شروع میکنم که توام شروع کنی 

بعدش اومد ولم کرد و رفت بعد یه هفته اومد باز قبولش کردم هر چی فحش میخواد به جد و اباد و مادرم میده امروز مثلا میخواستیم بریم سینما من اماده بودم فقط زنگ‌ زدم گفتم من امادم با من دعوا کرد و گفت دیگه نمیام بیرون منتظر نباش

الانم کلی فحشم داد و گفت عکساتو میفرسم به بابات و باهام کات کرد

نمیدونید چه حالیم بیست سالمه

چطور ۴ ساله با همچین آدمی هستی

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

دقیقا هدفتون چیه از این رابطه؟

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چجوری حس وابستگی رو تو خودم بکشم

کات کن. بذار حالت خراب بشه. بذار روز و شبت بشه گریه. ولی از این ادم دوری کن. این شیره جونتو میمکه. بعدها تبدیل میشی به یه آدم افسرده و داغون. الان ولش کنی نهایت تا سال دیگه اوکیی. ولی باهاش بمونی تا آخر عمرت بدبختی