2821
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
حتما اطراف شما نیس من تهرانم و اینهمه این رفتارارو میبینم. شهرستانها قطعا بیشتره چون چشم و هم چشمی ...

من تهران نیستم و اصلا اطرافم اینطوری نیستن

اتفاقا بیشتر دختر دوست دارن ..

یعنی پسر داشتنم شده چشم و هم چشمی 😑

باورنکردنیه 

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم خیلی ادم روشنفکری ام. حتا برای خودم محدودیت هم نمیبینم. شاید تو‌نوجونیم محدودیت داشتم. ولی ن ...

ببین عزیزم نمیشه دنیا رو تغییر داد اما میشه خودتو تغییر بدی برات مهم نباشه ! واکنش نشون بدی انگار نقطه ضعف دادی دستشون 

من پسرم موهاش خیلی بلنده این تفکر عهددقیانوس که فقط دختر موهاش،بلنده رو هر روز میشنوم اما حتی جواب نمیدم توضیح نمیدم رد میشم خیلیا ساکت شدن خیلیا نه و من همچنان دارم زندگی میکنم و لذت میبرم با خودم

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

ادمای بیخود همیشه حرفی برا گفتن دارن 

حالا من برعکس بود پسرم دنیا اومد خواهر شوهرم گفت بچه دختر خیلیییییی بهتره ! خونه ای که دختر توش نباشه برکت نداره 

منم با لبخند گفتم عزیزم حق داری پسر ستیز باشی چون شوهر خوبی نداشتی ذهنیتت خراب شده خدا کمکت کنه 😊

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد